Dacia Dokker și Dokker VAN, prezentate în premieră mondială în Maroc (VIDEO)

La câteva zile de la momentul în care au fost anunțate oficial, Dacia Dokker și Dokker VAN au fost prezentate în premieră mondială în cadrul Salonului Auto Casablanca, care are loc între 17 și 28 mai în Maroc. Mai jos, primele imagini video de la stand-ul Dacia cu noile Dokker.

Dacia Dokker și Dokker VAN sunt construite pe baza Daciei Lodgy, vor sosi în România în al doilea semestru al anului și vor fi produse la uzina din Maroc, acolo unde este asamblat și modelul Lodgy.

 

Embed: " />

Dacia a precizat și semnificația denumirilor alese pentru cele două noi vehicule. Astfel, Dokker este derivat din cuvântul “dockworker” din limba engleză, și face referire la muncitorii care asigură încarcarea și descarcarea navelor într-un port.

 

Embed: " />

Dokker este un vehicul cu cinci locuri, disponibil cu una sau două uși laterale culisante. Dacia Dokker are un portbagaj generos, o modularitate intuitivă și se adresează celor care își doresc un vehicul cu posibilități multiple de utilizare. Mașina poate adăposti până la cinci adulți și asigură, la nevoie, transportul unor obiecte voluminoase.

 

Embed: " />

Dokker VAN, versiunea utilitară, se adresează întreprinzătorilor și societăților comerciale. Dokker VAN se laudă cu cel mai bun volum de încarcare din segment. Termenul Dokker descrie capacitatea mare de încarcare a celor două vehicule. Cele două noi modele vor fi lansate în România în semestrul doi al acestui an.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`