HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Taur
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Ştii că nu eşti mulţumit de nivelul pe care te afli şi că trebuie neapărat să faci ceva nou şi curajos, dar deşi dorinţa există, nu ştii de unde să începi! Vrei să fie ceva măreţ, perfect, şi pentru că ai pretenţii atât de ridicate, nu prea îţi vine ideea aceea strălucită care să te ducă direct acolo, pe culmea cea mai înaltă!

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Acum contează să facă ceva, orice, în direcţia sperată, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să aşezi o cărămidă la acel succes viitor.

HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI 26 IULIE 2019 pentru Zodia Taur – Uneori e bine să aşezi în acelaşi coş mai multe resurse, chiar fără legătură între ele, şi când vor fi suficient de multe şi de variate, vei începe să descoperi ce poţi face cu ele. Asta faci şi tu: culegi idei, căci va apărea şi liantul potrivit care le va uni!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:45 - Sergiu Bîlcea (PNL): Cine este în spatele candidaturii lui Mircea Geoană? Pentru că vedem o desfășurare de forțe în toată țara. Cine îl susține și, mai ales, cine dă acești foarte, foarte mulți bani și care este scopul lor? (VIDEO)
16:43 - Marius Pașcan (PMP): Recalcularea pensiilor, gândită strict în scop electoral, s-a dovedit a fi o bătaie de joc la adresa seniorilor. Echitatea e doar la pensiile speciale (VIDEO)
16:40 - Studenții au protestat la deschiderea anului universitar la SNSPA. „Fără abuzatori în universități!” (VIDEO)
16:28 - Alexandru Dimitriu (USR): Orice probleme ce țin de scorul mare al unor partide extremiste ne îngrijorează. Sperăm să nu se concretizeze la vot (VIDEO)
16:27 - Ploi într-o zi, cât pentru o lună și jumătate. Pagubele produse de furtunile care au lovit județul Constanța
16:25 - Iniesta ar urma să se retragă la 40 de ani. Legendarul fotbalist spaniol ar fi ales o dată special pentru momentul anunțului
16:14 - Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
16:09 - Mai mulți copii au fost atacați în Zurich. Trei dintre ei sunt răniți
16:00 - Gabriela Ruse a ajuns în optimi la Hong Kong. Românca a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang
15:59 - Toni Greblă (AEP), despre parada de 1 Decembrie: Nu încurcă cu nimic desfășurarea alegerilor, pentru că nu are nimic electoral în ea