Noi imagini cu Sorina, în locuința sa din SUA. Cum se simte fetița (VIDEO)

Noi imagini cu Sorina, în locuința sa din SUA. Cum se simte fetița (VIDEO)

Familia Săcărin publică noi imagini cu Sorina din Statele Unite ale Americii. Micuţa din Baia de Aramă este filmată în timp ce învaţă să cânte la pian. Între timp, în ţară procesele continuă. Pe rolul Tribunalului Dolj se află un proces deschis pentru anularea adopţiei Sorinei, intentat de familia asistentei maternale, informează B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Sorina, fetiţa din Baia de Aramă a ajuns la New York, iar familia Săcărin a postat şi primul filmuleţ cu ea din noua casă. Copila este filmată în timp ce învaţă să cânte la pian.

Sorina a plecat împreună cu familia adoptivă spre Statele Unite ale Americii de pe aeroportul Otopeni, duminică dimineaţa.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PĂCATE A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

Între timp, în ţară continuă procesele. Pe rolul Tribunalului Dolj se află un proces deschis pentru anularea adopţiei Sorinei, intentat de familia asistentei maternale. Cererea de anulare a adopţiei fusese înaintată instanţei înainte ca Procurorul general să ceară ca Sorina să nu părăsească teritoriul României. Judecătoria Slatina, care a judecat joia trecută cererea Procurorului general, a decis că minora poate pleca din ţară împreună cu părinţii adoptivi – o familie de români stabiliți în SUA. Decizia, deși poate fi atacată cu apel, este executorie.

Acum, Tribunalul Dolj trebuie să judece dacă anulează sau nu adopția.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră