HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 25 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 25 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 25 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu aştepta ceva anume doar dintr-o singură direcţie, pentru că s-ar putea ca paleta de opţiuni să fie mai largă decât o vezi tu acum. Aştepţi iubire de la o anumită persoană, aştepţi veşti bune doar dintr-o singură direcţie, îţi legi aşteptările de o singură pasiune, or lucrurile bune pot apărea din sute de direcţii interesante.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 25 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Fii deschis la alternative, nu-ţi seta visele spre un unic scop, pentru că ar putea trece pe lângă tine multe alte idei la fel de bune.

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI 25 IULIE 2019 pentru Zodia Capricorn – Fii gata să primeşti şi lucruri noi, pe care nici nu le-ai remarcat înainte, tot aşa cum trebuie să fii gata să renunţi la alte idei, pentru că nu sunt singurele bune în această situaţie. Ia vezi câte feluri ai în meniu, nu doar cel pe care îl consumi din obişnuinţă de fiecare dată!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:14 - Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
16:09 - Mai mulți copii au fost atacați în Zurich. Trei dintre ei sunt răniți
16:00 - Gabriela Ruse a ajuns în optimi la Hong Kong. Românca a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang
15:59 - Toni Greblă (AEP), despre parada de 1 Decembrie: Nu încurcă cu nimic desfășurarea alegerilor, pentru că nu are nimic electoral în ea
15:57 - A apărut o nouă tulpină Covid, extrem de contagioasă în Europa. Avertismentul medicilor: “Acest lucru s-a întâmplat și la variantele virale anterioare”
15:55 - Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia: Are două condamnări cu executare
15:40 - Nicolae Ciucă: Anunț cu bucurie vestea includerii României în programul Visa Waiver al SUA, care va permite românilor, ca din 2025, să călătorească fără vize în Statele Unite
15:40 - Ministrul Muncii a spus care motivele pentru care 170.000 de pensionari nu au primit decizia de recalculare până acum. Ce e de făcut în acest caz
15:27 - Daniel Fenechiu: Grindeanu este un specialist în a crea „cicloane”. Dacă își dorește să guverneze cu UDMR, poate guverna în vis. O posibilă coaliție de dreapta îl face să elucubreze (VIDEO)
15:26 - O pensiune din Vaslui a dat lovitura! Cum a reușit să aibă încasări record de 300.000 de euro într-o singură lună, de la clienți din SUA, Maldive sau Singapore