Liviu Dragnea dă în judecată, din închisoare, Inspecția Judiciară. Ce cere fostul șef PSD

Liviu Dragnea dă în judecată, din închisoare, Inspecția Judiciară. Ce cere fostul șef PSD
Foto: Inquam Photos / George Calin

Liviu Dragnea dă în judecată Inspecția Judiciară. Potrivit unor surse Hotnews, fostul lider PSD contestă o rezoluție a Inspecției Judiciare care i-a clasat o plângere privindu-i pe procurorii care instrumentează dosarul Tel Drum.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Dragnea este acuzat în acest dosar, alături de șefi ai Tel Drum, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte pentru reabilitarea de drumuri județene cu fonduri europene.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

În septembrie 2018,Centrul de Investigaţii Mediaa scris că Liviu Dragnea a cerut Inspecției Judiciare să verifice toate cele trei dosare în care a fost sau este urmărit penal, afirmând că în fiecare dintre ele procurorii au folosit protocolul încheiat între Parchetul General și SRI în 2009.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROAZIT (GALERIE FOTO)

Dragnea se află după gratii din 17 mai, executând pedeapsa de 3 ani și 6 luni pe care a primit-o în dosarul angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`