Paie de plastic marca Donald Trump, scoase la vânzare: „Precum multe idei liberale, paiele de hârtie nu funcționează și se destramă instant” / Mai multe state americane au interzis paiele de plastic

Paie de plastic marca Donald Trump, scoase la vânzare: „Precum multe idei liberale, paiele de hârtie nu funcționează și se destramă instant” / Mai multe state americane au interzis paiele de plastic
sursă foto: imgflip.com

Cum interzicerea paielor de plastic a devenit tot mai populară în Statele Unite, președintele Donald Trump a ridicat, vineri, următoarea întrebare: „Ce spuneți despre tacâmurile de plastic?”, potrivit Reuters.

ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PĂRĂSIT PENTRU UN PARTENER MAI TÂNĂR! NEBUNIE LA ÎNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE

„Cred că avem probleme mai mari decât paiele de plastic”, le-a spus el reporterilor prezenți pe peluza sudică a Casei Albe, înainte de a plecat pentru un weekend în New Jersey.

CUTREMURĂTOR! IULIA VÂNTUR, ÎN PERICOL DE MOARTE! ANUNȚ DE ULTIM MOMENT PRIVIND STAREA ARTISTEI! SALMAN KHAN E STE ÎNGROAZIT (GALERIE FOTO)

Pe o căldură epuizantă, scrie Reuters, Donald Trump a încălzit și mai tare subiectul.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PĂCATE A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

„Știți, e interesantă treaba asta cu paiele de plastic: Deci, ai un pai micuț, dar ce spuneți despre farfurii, pungi și orice alte lucruri care sunt mult mai mari și sunt făcute din același material”, s-a întrebat președintele, care precizat că, „toată lumea se concentrează pe paie”, dar „există multe alte lucruri la care trebuie să fim atenți”.

Comentariile sale coincid cu lansarea paielor de plastic pe magazinul său online. Un pachet de 10 paie marca Trump se vinde cu 15 dolari.

„Precum multe idei liberale, paiele de hârtie nu funcționează și se destramă instant”, arată reclama acestor paie.

Folosirea paielor de plastic a fost interzisă sau restricționată în mai multe locuri din SUA, precum Seattle, Los Angeles, Miami și New York, pe fondul campaniilor de a reduce utilizarea unică a acestui material, în încercarea de a proteja mediul.

Potrivit ONU, peste 60 de țări au interzis sau au taxat plasticul de unică folosință. Paiele de plastic reprezintă una dintre principalele surse de poluare a mărilor și oceanelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`