HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Rac

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Rac
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Rac – Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, dă treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Rac – Priveşte-l pe cel drag cu mai multă toleranţă, nu ataca şi nu acuza, pentru că, dacă te laşi acum furat de tendinţa de a o face pe durul, vei regreta mai apoi când vei observa urmările criticilor tale.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Rac – Mai bine arată o imensă îngăduinţă faţă de partener, chiar şi dacă ţi-ar fi greşit cu ceva, şi arată-i că eşti deschis spre dialog, să vă oferiţi unul altuia nişte explicaţii logice.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 22 IULIE 2019 pentru Zodia Rac – E posibil ca o atitudine de acest gen, în care vă ascultaţi unul pe altul, să redreseze excelent o situaţie dezechilibrată anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:14 - Construcții Erbașu: „Am semnat contractele de proiectare și execuție pentru stadioanele „Gheorghe Hagi” din Constanța și „Nicolae Dobrin” din Pitești” / Cum vor arăta cele două stadioane (FOTO)
16:09 - Mai mulți copii au fost atacați în Zurich. Trei dintre ei sunt răniți
16:00 - Gabriela Ruse a ajuns în optimi la Hong Kong. Românca a învins-o pe chinezoaica Qiang Wang
15:59 - Toni Greblă (AEP), despre parada de 1 Decembrie: Nu încurcă cu nimic desfășurarea alegerilor, pentru că nu are nimic electoral în ea
15:57 - A apărut o nouă tulpină Covid, extrem de contagioasă în Europa. Avertismentul medicilor: “Acest lucru s-a întâmplat și la variantele virale anterioare”
15:55 - Liderul Clanului Sportivilor, prins în Italia: Are două condamnări cu executare
15:40 - Nicolae Ciucă: Anunț cu bucurie vestea includerii României în programul Visa Waiver al SUA, care va permite românilor, ca din 2025, să călătorească fără vize în Statele Unite
15:40 - Ministrul Muncii a spus care motivele pentru care 170.000 de pensionari nu au primit decizia de recalculare până acum. Ce e de făcut în acest caz
15:27 - Daniel Fenechiu: Grindeanu este un specialist în a crea „cicloane”. Dacă își dorește să guverneze cu UDMR, poate guverna în vis. O posibilă coaliție de dreapta îl face să elucubreze (VIDEO)
15:26 - O pensiune din Vaslui a dat lovitura! Cum a reușit să aibă încasări record de 300.000 de euro într-o singură lună, de la clienți din SUA, Maldive sau Singapore