Polițist atacat și înjunghiat în timp ce încerca să aplaneze un scandal la un birt

Polițist atacat și înjunghiat în timp ce încerca să aplaneze un scandal la un birt
captura video

Un polițist și-a pus viața în pericol atunci când a plecat în misiune alături de colegul său. Totul s-a întâmplat la o luna de când un alt agent de poliție a fost ucis.

Polițiștii din Timis auintervenit sa aplaneze un scandal la un birt, însă unul dintre agenția fost atacat cu cutitul si injunghiat.

VESTE TRISTĂ! A MURIT FOSTUL PREȘEDINTE! VA FI DOLIU NAȚIONAL! VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

Incidentul a avut loc în Surducul Mic, unde la birt a izbucnit un scandal, cu putin inainte de ora 22.00.

Politistul a mers impreuna cu colegul sau sa potoleasca spiritele incinse de alcool. La un moment dat, pe cand incercau sa incatuseze un barbat ce facea un circ monstru, acesta a scos de la spate un cutit si l-a lovit in picior, in zona genunchiului pe unul dintre politisti.

Agentul sangera in momentul in care un echipaj SMURD de la Faget a ajuns la locul atacului pentru a-i acorda îngrijiri medicale, scrie opiniatimisoarei.ro.

LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! BIATA IRINA LOGHIN! S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ ACCIDENTUL VASCULAR! IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Politistul a fost dus de urgenta la spital, iar agresorul, un localnic de 62 de ani, baut, a fost imobilizat de colegul sau si dus la audieri. Ulterior afost retinuț pentru 24 de orepentru ultraj.

Din fericire, rana provocata de cutit nu este grava și nu îi pune viața polițistului în pericol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`