HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Pești
Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Pești – Lumea te priveşte cu un respect deosebit astăzi, pentru că emani un aer de înţelept, de bun cunoscător al lumii, pentru că ai acumulat în timp o experienţă bogată şi acum eşti în poziţia cea mai adecvată pentru a da altora lecţii.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Pești – Şi tu ai învăţat de la alţii, înainte, şi acum a venit vremea ta să transmiţi celor care au nevoie de tine, tot ceea ce ştii, e o plăcere să descoperi în preajma ta ochi care te privesc admirativ şi urechi deschise pâlnie pentru a capta toate informaţiile de la tine.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 20 IULIE 2019 pentru Zodia Pești – Nici ţie nu-ţi vine să crezi că lumea tace când vorbeşti tu, că unii iau notiţe din ceea ce le împărtăşeşti, semn că mesajul tău este ascultat, auzit, apreciat şi pus în aplicare cu maximă încredere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
15:27 - Daniel Fenechiu: Grindeanu este un specialist în a crea „cicloane”. Dacă își dorește să guverneze cu UDMR, poate guverna în vis. O posibilă coaliție de dreapta îl face să elucubreze (VIDEO)
15:26 - O pensiune din Vaslui a dat lovitura! Cum a reușit să aibă încasări record de 300.000 de euro într-o singură lună, de la clienți din SUA, Maldive sau Singapore
15:17 - Aurul României valorează 7,855 miliarde de euro. La cât au ajuns rezervele internaționale
15:02 - Cine a fost supranumit „vraicul lui Ceaușescu”? Devenise un simbol al credinței populare în soluții miraculoase de vindecare
14:58 - Oana l-a dat de gol pe tatăl său. Ce face Petre Roman, la cei 78 de ani ai săi: “Nu știu dacă l-ați văzut cum arată, dar este …”
14:55 - Julian Assange spune că „a ales libertatea în locul dreptății irealizabile”, în prima sa declarație publică din ultimele 5 luni: „Nu sunt liber astăzi pentru că sistemul a funcționat”
14:53 - Laurențiu Gîdei: Nicușor Dan este „prințesa” pe care o curtează toți „cavalerii” de dreapta (VIDEO)
14:42 - Cresc din nou pensiile, de la 1 octombrie. Ce trebuie să știe toți pensionarii din România
14:37 - Vasile Bănescu, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei, a fost propus de Guvern să fie membru CNA
14:32 - Seminar internațional despre protecția copilului, organizat de Sectorul 6 în aceste zile. Ciprian Ciucu: Serviciile pentru copii trebuie să fie integrate (VIDEO)