Rareș Bogdan (PNL): „Tentativele disperate ale liderilor PSD și ALDE de a o sabota pe Laura Codruța Kovesi au eșuat, dar asta nu înseamnă că nu vor mai încerca”

Rareș Bogdan (PNL): „Tentativele disperate ale liderilor PSD și ALDE de a o sabota pe Laura Codruța Kovesi au eșuat, dar asta nu înseamnă că nu vor mai încerca”
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a afirmat, joi, că deși „tentativele disperate” ale liderilor PSD și ALDE de a o sabota pe Laura Codruța Kovesi au eșuat, acest lucru nu înseamnă că nu vor mai încerca.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

„Tentativele disperate ale liderilor PSD și ALDE de a o sabota pe Laura Codruța Kovesi au eșuat, dar asta nu înseamnă că nu vor mai încerca. Din informațiile mele, încă se joacă tare pentru poziția din Consiliul UE, care este acum prezidat de Finlanda”, a spus Rareș Bogdan, în contextul în care noul Parlament European și-a reafirmat susținerea pentru Kovesi în ceea ce privește ocuparea funcției de procuror-șef european. (Detalii AICI)

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Europarlamentarul liberal a subliniat că, în orice caz, Parlamentul European insistă ca investigarea și urmărirea penală a presupuselor infracțiuni cu bugetul UE să fie asigurate cât mai repede. Ceea ce, se întreabă el retoric, sună rău pentru cei acuzați în România de acest gen de activități.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„Vă reamintesc, Guvernul Dăncilă l-a susținut pe francezul Jean Francois Bohnert. Azi și mâine are loc la Helsinki o reuniune informală a miniștrilor din Consiliul Justiție și Afaceri Interne. Vom vedea ce se întâmplă. Cert este că Parlamentul European insistă ca investigarea și urmărirea penală a presupuselor infracțiuni cu bugetul UE – cum ar fi fraude, fapte de corupție sau fraude transfrontaliere cu TVA – să fie asigurate cât mai repede posibil. Sună rău pentru cei acuzați în România pentru chestii din astea, nu?”, a spus Rareș Bogdan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`