Simona Halep va fi celebrată miercuri pe Arena Națională, după victoria istorică de la WTA Wimbledon. Primăria Capitalei a publicat programul evenimentului

Simona Halep va fi celebrată miercuri pe Arena Națională, după victoria istorică de la WTA Wimbledon. Primăria Capitalei a publicat programul evenimentului
Foto: Twitter/ Wimbledon

Simona Halep, noua „regină” de la Wimbledon, va fi celebrată, miercuri, pe Arena Națională, la ora 19:00, și le va prezenta românilor trofeul câștigat la All England Club, potrivit observator.tv.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Primăria Capitalei a anunțat că accesul în incinta celui mai mare stadion din țară va fi pietonal și se va realiza se va realiza prin cele două intrări de pe Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu, începând cu ora 17:00. Nu va fi permis accesul cu automobilul în incinta Arenei.

DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Totodată, Serviciul de Transport București a anunțat că va lua măsuri pentru suplimentarea mijloacelor de transport în comun în zonă, se mai afirmă în comunicat.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

„Facem apel la participanți să respecte regulile unui eveniment sportiv, să nu aibă asupra lor obiecte tăioase, contondente, inflamabile, alcool etc.”, mai spune Primăria Capitalei.

Ceremonia în care Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională e organizată de Primăria Capitalei în parteneriat cu Federația Română de Tenis, transmite comunicatul municipalității, potrivit aceleiași surse.

Așadar, Simona Halep a câștigat WTA Wimbledon, cel mai prestigios turneu din tenisul mondial, sâmbătă, devenind membru cu drepturi depline al All England Club. Sportiva noastră și-a trecut, astfel, al doilea titlu de Mare Șlem în palmares.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră