Ce avere au consilierele lui Grindeanu de la ANCOM: Fiica lui Paul Stănescu a strâns circa 220.000 de euro doar din cadourile de nuntă

Ce avere au consilierele lui Grindeanu de la ANCOM: Fiica lui Paul Stănescu a strâns circa 220.000 de euro doar din cadourile de nuntă
Foto: Facebook/ Sorin Grindeanu

Ieşit învins din conflictul intern din PSD cu Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu şi-a găsit un job bun imediat după plecarea de la Guvern în fruntea ANCOM, agenţia care se ocupă de reglementare în comunicaţii.

Aici a avut grijă să se înconjoare de o mică armată de sfături, luând în total nu mai puţin de 6 consilieri: Cătălin Iulian Constantinescu, Adelina Dincă, Silvia Rotaru, Flavia Mihaela Petrus, Cătălina Miriţă şi Alina-Gabriela Modan.

Dintre cele şase nume se remarcă în special cel din urmă deoarece este fata baronului PSD de Olt, Paul Stănescu. Conform declaraţiei postate de aceasta pe site-ul ANCOM, a reuşit să adune după nuntă şi cununie sume impresionante de bani, mai exact 347.200 de lei şi alţi 148.160 de euro.

Aceasta a venit de puţin timp la ANCOM, iar înainte, conform declaraţiei de avere, înainte a lucrat la SC Agriso Mobile Soft SRL şi la SC Agromec Vişina SA. Aceasta din urmă este companie despre care presa a înscris în repetate rânduri că este asociată cu Paul Stănescu.

La doar 23 de ani, Modan se laudă cu 150.000 de euro în conturi, un teren și un apartament în București, un teren și o locuință în județul Olt, pe numele soțului, dar și un autoturism Audi A3, cumpărat în 2016.

Cât priveşte soţul fetele lui Stănescu, acesta este angajat la ASF unde are un venit anual de 149.647 de lei.

Cea de-a doua consilieră care atrage atenţia este Cătălina Miriță, fostă Miss Buzău care a apărut pe coperta British Mode. La doar 24 de ani, aceasta a ajuns consilieră în ANCOM după ce a trecut şi pe la Asociația Română a Apei. Aici a încasat, conform declaraţiei de avere, de unde a încasat 23.280 de lei.

Deşi nu are proprietăţi sau sume de bani în conturi, Miriţă şi-a trecut totuşi în declaraţie ceasuri şi bijuterii de 10.000 de euro.

Şi aceasta este angajată recent şi nu a declarat nicio sumă de bani de la ANCOM, dar ca să ne facem o idee ne putem uita pe declaraţia de avere a Flaviei-Mihaela Petruş. Aceasta a anunţat că a avut un venit anual de 74.058, ceea ce ar fi un salariu lunar de 6.171 de lei.

Sorin Grindaenu şi-a trecut în declaraţia de avere un venit anual de 156.802. Asta înseamnă un salariu lunar de circa 13.000 de lei. Salariul lui Sorin Grindeanu ar fi crescut, conform Hotnews, la 35.000 de lei începând cu ianuarie 2019.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră