Care este cel mai bine plătit bugetar al României: Câştigă chiar mai mult decât Donald Trump şi de 10 ori peste Iohannis (FOTO)

Care este cel mai bine plătit bugetar al României: Câştigă chiar mai mult decât Donald Trump şi de 10 ori peste Iohannis (FOTO)

Salariile uriaşe din mediul public a reprezentant mereu un subiect care a generat controverse puternice în România, dar oficialii au replicat prin faptul că doar aşa pot atrage specialişti care să lucreze pentru stat.

Dacă este să ne uităm, însă, cine este cel mai bine plătit bugetar român şi care este domeniu său de activitate avem o mare surpriză deoarece probabil nimeni nu a auzit de Ovidiu Badea, Directorul General al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea”.

RĂZVAN SIMION ARUNCĂ BOMBA ANULUI! DETALII ȘOCANTE DESPRE DANI OȚIL

Acesta încasează un salariu anual de 1,9 milioane lei pe an, de zece ori mai mult decât preşedintele Klaus Iohannis, arată Ziarul Financiar.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Potrivit declaraţiei de avere a preşedintelui Klaus Iohannis, acesta încasează un salariu de 133.879 lei pe an. Prin urmare, directorul Institutului „Marin Drăcea” câştigă de zece ori mai mult decât preşedintele României.

ACESTA A FOST FINALUL! OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Dacă este să ne uităm peste Ocean, vedem că preşedintele american Donald Trump are un salariu de 400.000 de dolari pe an, potrivit CNBC. Această sumă reprezintă 1,6 milioane de lei, deci sub banii încasaţi de Ovidiu Badea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`