Ludovic Orban desfiinţează politica economică a lui Teodorovici: „Ceea ce este grav este că aceste împrumuturi nu se fac pentru a finanţa obiectivele care asigură dezvoltarea României” (VIDEO)

Ludovic Orban desfiinţează politica economică a lui Teodorovici: Ceea ce este grav este că aceste împrumuturi nu se fac pentru a finanţa obiectivele care asigură dezvoltarea României (VIDEO)

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a condamnat în termeni duri felul în care Eugen Teodorovici gestionează finanţele României şi cum România se împrumută cu sume astronomice fără a folosi mai departe banii pentru a dezvolta România prin investiţii care să asigure dezvoltarea.

RĂZVAN SIMION ARUNCĂ BOMBA ANULUI! DETALII ȘOCANTE DESPRE DANI OȚIL

„În primele 6 luni, Guvernul a împrumutat practic aproape 10 miliarde de euro. Dacă ar păstra acest ritm de împrumut ar însemna că pe an ar trebui să împrumute 20 de miliarde de euro, ceea ce înseamnă că se ajunge la un asemenea ritm de creditare a cheltuielilor bugetar depăşim nivelul de îndatorare mediu de la UE imediat în 2 ani.

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ: FLORIN PASTRAMĂ A ANULAT NUNTA! A FĂCUT INFARCT! DIN NEFERICIRE, BRIGITTE… (GALERIE FOTO)

Ceea ce este grav este că aceste împrumuturi nu se fac pentru a finanţa obiectivele care asigură dezvoltarea României. Să finanţeze dezvoltarea infrastructurii, să finanţeze dezvoltarea educaţiei, sănătatatea, dezvoltarea unor activităţi economice într-o formă sau alta. Aceşti bani sunt împrumutaţi pentru a plăti cheltuielile bugetare, curente ale statului, pensii şi salarii nu investiţii.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU… MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

Este foarte greu de înţeles cum am ajuns în situaţia asta şi mai ales de ce luăm astfel de credite. Pentru creditul de 3 miliarde, costul creditului adică dobânzile şi comisioanele pe care le vom plăti sunt de 1,6 miliarde”, a afirmat Ludovic Orban în emisiunea „Dosar de Politician” de pe B1TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`