GRAV accident rutier: Un TIR a pătruns pe contrasens! Bilanțul victimelor (FOTO)

GRAV accident rutier: Un TIR a pătruns pe contrasens! Bilanțul victimelor (FOTO)

Accident grav sâmbătă dimineața, 13 iulie, în județul Vrancea. Un autocamion care circula din direcția Garoafa- Focșani a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar.
DEZVĂLUIRI ȘOC DESPRE ANDREEA MARIN. ESTE VORBA DESPRE SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

Conducătorul autoturismului, în vârstă de 54 de ani a decedat. Acesta era din Râmnicu Sărat. O persoană, pasageră în autocamion, a fost transportată la spital.Accidentul s-a produs la ieșirea din Garoafa, înspre Focșani. Conducătorul autocamionului are 47 de ani și este din București, potrivit monitoruldevrancea.ro.


RĂZVAN SIMION ARUNCĂ BOMBA ANULUI! DETALII ȘOCANTE DESPRE DANI OȚIL

„Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit la un accident rutier produs pe E85 la ieșirea dinspre Garoafa spre Focșani. În urma impactului dintre un autocamion și un autoturism au rezultat două victime dintre care una rămasă încarcerată în autoturism. Echipajul de pe autospeciala de descarcerare a extras victima, de sex masculin, în vârstă de 55 ani. Din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viața. Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ aflat la fața locului”, potrivit ISU Vrancea.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`