Rareș Bogdan: Aparatul administrativ a fost înțesat de pușmalale. amante, nepoate, o groază de incompetenți utili

Rareș Bogdan: Aparatul administrativ a fost înțesat de pușmalale. amante, nepoate, o groază de incompetenți utili
Sursă foto: Facebook / Rareș Bogdan

Tineriii absolvenți sunt considerați periculoși din cauză că nu pot fi manipulați să servească Partidul Social Democrat (PSD) și pleacă încă din țară pentru că aici nu au nicio șansă, a scris europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, într-o postare de pe Facebook, de luni.

Afirmaţiile lui Rareş Bogdan venind după ce Agerpres a precizat că, pe bursă, în luna iunie, gazele de producţie internă au ajuns să coste cu 33% mai mult decât cele de import.

„Suntem primii din UE la bani pentru bugetari și deoarece aparatul administrativ a fost înțesat de pușmalale (am vrut să spun progenituri), amante, nepoate, o groază de incompetenți utili care nu lasă nicio șansă tinerilor absolvenți să muncească pentru țara lor”, a scris Rareş Bogdan.

El a întărit astfel şi declaraţiile senatorului PNL, Florin Cîțu, potrivit căruia 32.6% din veniturile totale ale României se duc doar pe salariile bugetarilor. Şi că dacă la acest procentaj se adauga şi asistenta socială, atunci cheltuielile pe salarii şi asistenta socială ar ajunge aproape de 70%.

„Ei (tinerii – n.r.) sunt considerați periculoși, deoarece nu au în biografie detalii care pot fi folosite împotriva lor, nu pot fi manipulați să servească partidul, nu România..De asta au plecat și pleacă încă din țară, pentru că aici nu au nicio șansă. Bolșevicii angajează doar pe pile!„, a mai scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Postarea originală de pe Facebook a europarlamentarului Rareş Bogdan

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`