Zodiac CHINEZESC săptămâna 8-14 IULIE 2019. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!

Zodiac CHINEZESC săptămâna 8-14 IULIE 2019. Mesajul de la înţelepţii din Orient pentru cele 12 zodii!
Sursă foto: Pixabay / Armaan Ismail

Anul Mistreţului de Pământ este un an bun pentru toţi: un climat excelent pentru afaceri, iar tot ce ţine de industrie va prospera. Oamenii se vor simţi mai liberi, mai uşuraţi, iar atitudinea politicoasă a Mistreţului va genera sentimentul bogăţiei. Dar, în ciuda acestor aspecte favorabile, va exista şi o urmă de ezitare, şovăială, de îndoială în forţele proprii.

Acest an este unul dintre cei mai abundenţi. La dolce vită este foarte mult dorită şi trăită de senzualul Mistreţ. Motto-ul anului 2019 este “Trăieşte-ţi viaţa din plin!”. Mistreţul este harnic şi darnic. Este foarte mândru de cavalerismul şi extravaganta să. Norocosul Mistreţ aduce cu el mulţumire şi siguranţă. Acesta este un an în care poţi fi fericit fără să ai nevoie de prea multe succese sau prea mulţi bani. Nu vor exista multe dificultăţi pentru aceste împliniri, iar placidul Mistreţ va radia bunăvoinţă.

Zodiacul chinezesc există de mii de ani şi este o sursă de mare încredere de informaţie respectată în Orient. Cele 12 animale din acest zodiac au similitudini cu cele 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut precum şi interpretării asiatice.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`