Alertă meteo: Schimbare totală a vremii în România! Vezi cele mai afectate județe!

Alertă meteo: Schimbare totală a vremii în România! Vezi cele mai afectate județe!

Temperaturile vor fi apropiate de cele obișnuite, vineri, având în vedere că este începutul lunii iulie, ba chiar în unele zone ale țării vor scădea. Nu sunt excluse nici ploile în special în zonele de deal și de munte, după amiaza, relatează fanatik.ro.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Publicația notează că ploile își vor face de cap în Muntenia mâine. Ele se restrâng, dacă vorbim despre situația averselor la nivel național. Sunt anunțate averse după amiază în București, Brașov, Târgoviște, Ploiești și Pitești cu precădere, orașe în care temperaturile se vor situa între 29 și 31 de grade Celsius. Iată prognoza pentru principalele orașe!

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

În București, scrie sursa citată, pe 5 iulie 2019 vor 29 de grade Celsius și va fi o zi destul de răcoroasă în special seara. Disconfortul termic nu va fi la fel de accentuate ca în primele zile ale săptămânii, însă la soare, temperatura va fi resimțită ca 32-33 de grade Celsius. Vântul va sufla mâine cu o viteză de doar 13 kilometri pe oră.

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

În Cluj Napoca, vremea va fi plăcută și normală pentru această perioadă a anului. Vor fi cu un grad mai puțin decât la București, și anume 28 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat în această zi, iar șansele de ploaie vor fi ceva mai măricele în special după ora 16, conform actualizării meteorologilor, potrivit aceleiași surse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`