Ministrul Cuc, după perchezițiile DIICOT la Tarom: ‘Mă bucur că au descins acolo’

Ministrul Cuc, după perchezițiile DIICOT la Tarom: 'Mă bucur că au descins acolo'
Foto: Facebook / Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor a salutat descinderea procurorilor DIICOT la sediul companiei Tarom. Răzvan Cuc a spus că instituţiile competente trebuie să-şi facă treaba până la capăt.

Cuc a mai precizatcă iTarom îşi desfăşoară activitatea normal, nefiind probeleme legate de siguranţa pasagerilor.

TRAGEDIA MOMENTULUI! RĂMAS BUN, MIHAI CONSTANTINESCU! IMAGINI BOMBĂ CU LOCUL UNDE VA FI ÎNMORMÂNTAT (GALERIE FOTO)

„Eu mă bucur că instituţiile competente au descins acolo şi trebuie să-şi facă treaba până la capăt. Dacă se adevereşte motivul pentru care s-au dus, şi am înţeles că mai mult s-au axat pe partea sindicală de la Tarom, partea de la tehnic, să-şi facă treaba până la capăt instituţiile abilitate. Noi oricum aveam intenţia, am vorbit cu doamna director Mezei, chiar săptămâna trecută, să transforme direcţia tehnică într-un centru de profit separat, astfel încât să se autosusţină. Deci practic, pe tehnicul de la Tarom vom face o companie separată, Taromul îi va da comenzi şi se va autosusţine, să vedem dacă e nevoie chiar de atâţia oameni câţi sunt acolo, vedem şi ce piese au pe stoc şamd. Mai departe, Tarom-ul funcţionează normal, tehnicul, hangarul, funcţionează normal, deci nu sunt probleme vizavi de siguranţa pasagerilor, aşteptăm rezultatele şi noi, ale anchetei, să vedem ce se întâmplă”, a spus Răzvan Cuc, conformagerpres.ro.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Investigația DIICOT la Tarom ar viza un lider de sindicat și mecanici, care sunt suspectați de delapidare cu piese de schimb. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră