Cazul Sorina: Procuroarea care a târât-o pe asfalt pe fetița din Baia de Aramă, cercetată! Inspecția judiciară propune suspendarea acesteia

Cazul Sorina: Procuroarea care a târât-o pe asfalt pe fetița din Baia de Aramă, cercetată! Inspecția judiciară propune suspendarea acesteia

Procurorul Maria Pițurcă, cea care a târât-o pe asfalt pe Sorina, fetița din Baia de Aramă, va fi cercetată de Inspecția Judiciară, care o acuză de „manifestări ce dăunează prestigiului justiției”.

De asemenea, Inspecția propune suspendarea procurorului, până la finalizarea anchetei.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

Instituția a fost sesizată de președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Lia Savonea, potrivit unui comuniat de presă alCSM.

”Față de aspectele semnalate de mass-media cu privire la conduita unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care ar fi bruscat o minoră cu ocazia efectuării unei percheziții în cursul zilei de 21 iunie 2019, Președintele Consiliului Superior al Magistraturii, doamna judecător Lia Savonea, a decis sesizarea Inspecției Judiciare în vederea efectuării de verificări cu privire la împrejurările și modalitatea în care procurorul a exercitat supravegherea cercetării penale în cauză și a coordonat activitatea de efectuare a percheziției domiciliare.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii solicită efectuarea cu celeritate a tuturor verificărilor prevăzute de lege pentru clarificarea în cel mai scurt timp a tuturor împrejurărilor de fapt și de drept incidente în cauză”, se arată în comunicatul citat.

O fetiţă de 8 ani a fost luată cu forţa de poliţişti de lângă familia care a crescut-o ani de zile ca să fie trimisă în SUA, la o altă familie adoptivă.

Echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți au fost trimise în casa unei familii din Baia de Aramă pentru a o lua pe micuță care urmează să fie trimisă la un cuplu din SUA.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră