ȘOCANT! Cine e OMUL DE AFACERI care A MURIT după ce a fost BĂTUT CRUNT de două bestii. Bărbatul a încercat să aplaneze un conflict în trafic (FOTO)

ȘOCANT! Cine e OMUL DE AFACERI care A MURIT după ce a fost BĂTUT CRUNT de două bestii. Bărbatul a încercat să aplaneze un conflict în trafic (FOTO)

Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş, și-a găsit sfârșitul încercând să aplaneze un conflict în trafic.

Cătălin a coborât din maşina sa, o Skoda, să confrunte doi indivizi aflați într-un BMW, care şicanau maşinile pe stradă.

Potrivit ziarulargesul.ro, cei doi cetăţeni de etnie romă au coborât din BMW şi au tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra lui Cătălin. Loviturile i-au fost fatale. Bărbatul a stat în comă de gradul IV timp de șase zile și a murit, luni dimineaţă, la Spitalul din Piteşti.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Bătăuşii, Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

LACRIMI ÎN TELEVIZIUNE! BIATA TEO TRANDAFIR! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ (GALERIE FOTO)

Cei doi agresori au lăsat o fată orfană şi de tată, după ce şi mama tinerei a murit cu câţiva ani în urmă, răpusă de boală. Fata ar fi trebuit să susţină luni prima probă la Bacalaureat.

SUPER ECLIPSA! FENOMENUL APOCALIPTIC ANUNȚAT DE APOSTOLI! URGIA LOVEȘTE PESTE CÂTEVA ZILE (IMAGINI DE INFARCT)

FOTO: Facebook / Cătălin Plăiașu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul