Francezii de la Naval Group au sărbătorit finalizarea în timp record a celei de-a 6-a fregate care va fi livrată Marinei franceze. În doar 40 de luni compania a reuşit această performanţă şi a anunțat că pregătește fabricarea primelor nave de război complet digitalizate.
Naval GRoup s-a aflat pe lista scurtă a companiilor care au participat la licitaţie şi pentru construirea fregatelor pe care România şi-ar fi dorit să le achiziţioneze. La licitaţie au mai participat olandezii de la Damen şi italienii Ficantieri. Proiectul a rămas însă blocat din motive de birocraţie şi suspiciuni de fraudă la adresa autorităţilor din ţara noastră.
TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COȘMAR! OANA ȘI-A SMULS PĂRUL DE DURERE (GALERIE FOTO)
Marina franceză a sărbătorit finalizarea construcției celei de-a șasea fregate FREMM Normandie, pe 25 iunie, în șantierul din Lorient al Naval Group. Nava a fost livrată într-un timp record de 40 de luni.
„Odată cu finalizarea modelului FREMM Normandie, Naval Group și-a îndeplinit angajamentul. Acest succes industrial și tehnic, care reprezintă mai mult de 2,5 milioane de ore de lucru, ne încurajează să continuăm îndeplinirea misiunii noastre în serviciul clienților noștri naționali și internaționali. Acest proiect demonstrează încă o dată capacitatea firmei de a-și respecta angajamentele în ceea ce privește costurile, termenele și performanța”, a declarat Hervé Guillou, CEO al Naval Group.
OANA ROMAN, PE FELIE CU CĂTĂLIN BOTEZATU! NU SE MAI ASCUND! IMAGINILE I-AU DAT DE GOL (FOTO)
Compania franceză a anunțat că pregătește fabricarea fregatelor FREMM cu capabilități consolidate de luptă și a fregatei de apărare și intervenție (FID), primele nave de război complet digitalizate.
INCENDIAR! IULIA VÂNTUR, DEZMĂȚ TOTAL ÎN PĂDURE! SALMAN KHAN A PRINS-O ÎN FAPT! NEBUNIE ÎN INDIA
În România, gigantul francez Naval Group este asociat cu Șantierul Naval Constanța (SNC) în cadrul programului de cooperare industrială care vizează construcția celor patru corvete scoase la licitație de Ministerul Apărării Naționale pentru dotarea Forțelor Navale Române. Naval Group are în prezent contracte în derulare pentru furnizarea de corvete Gowind 2500 pentru Malaezia, Egipt și Emiratele Arabe Unite.
De asemenea, Australia a selectat Naval Group pentru construcția de submarine în cadrul unui contract istoric de peste 34 de miliarde de dolari. Belgia a ales un consorțiu condus de Naval Group pentru construirea a 12 vânătoare de mine pentru forțele navale ale Belgiei și Olandei.
ANDREEA BĂLAN A VRIT SĂ SE SINUCIDĂ! A LUAT UN PUMN DE PASTILE ȘI A AJUNS LA SPITAL! IMAGINI EXPLOZIVE
Oferta Naval Group către România se bazează pe un parteneriat puternic și local cu partenerul român, Șantierul Naval Constanta.
Potrivit oficialilor companiei franceze, „Naval Group este o companie care își îndeplinește întotdeauna angajamentele față de partenerii săi. Suntem hotărâți să sprijinim oferta pe care am facut-o. Se bazează pe o soluție tehnică care satisface perfect nevoile operaționale ale Marinei Române, precum și o cooperare industrială care creează locuri de muncă cu valoare adăugată ridicată pe termen lung”.
Oferta Naval Group – SNC este un proiect economic major, de cooperare industrială, care va face posibil nu doar ca Forțele Navale Române să dispună de cea mai avansată tehnologie pentru lupta pe mare, ci va face posibil, de asemenea, și un transfer real de tehnologie de ultimă generație către partenerul roman, disponibil pe termen lung pentru nevoile Forțelor Navale.
Potrivit directorului general al Șantierului Naval Constanța, Radu Rusen, SNC se distinge prin capacitatea de a oferi Marinei Române pachetul complet de servicii și a dovedit, grație colaborării de lungă durată cu Forțele Navale, că este un partener solid.
DOLIU LA PRO TV! ANUNȚ ȘOC DESPRE PAVEL BARTOŞ! DIN PĂCATE, ACUM TOTUL SE CONFIRMĂ!IMAGINI DE LA LOCUL TRAGEDIEI (GALERIE FOTO)
„SNC este o companie cu capital integral românesc, nu o simplă sucursală a unei companii străine care primește comenzi pe bucăți, și are capacitatea de a realiza un proiect complet, de la faza de design până la faza de recepție și verificare. Alegerea unei companii solide și cu tradiție din România asigură o participare directă și activă, nu o reduce la statutul de simplă fabrică de producție, în calitate de subcontractor al partenerului extern, căruia să i se subordoneze complet. Realizarea transferului de tehnologie de varf este absolut esențială și creează premisele unei dezvoltări reale a industriei de construcții militare în România, în care toate procesele de business, de la cele decizionale, la cele de proiectare și inginerie tehnologică, aprovizionare materiale și achiziții echipamente, management de proiect și producție, calitate și testare pâna la livrare, sunt realizate în totalitate pe teritoriul României”, a declarat Radu Rusen, directorul general al Șantierului Naval Constanța.
INCENDIAR! MĂDĂLINA GHENEA, PRINSĂ ÎN FAPT CU MILIONARUL! VEZI AICI UNDE I-A PUS MÂNA (GALERIE FOTO)