Anunț ȘOC al autorităților: Nu mai sunt bani de pensii! Până când se mai fac plățile

Anunț ȘOC al autorităților: Nu mai sunt bani de pensii! Până când se mai fac plățile
Foto: Pixabay

Guvernul României vrea să meargă mai departe cu legea pensiilor, o lege foarte importantă deşi cuprinde multe aspecte care nu sunt în favoarea cetăţenilor şi deşi nu mai sunt bani de pensii, a declarat, într-un comunicat de presă, Emilia Meiroşu, deputat Pro România, relatează obiectivbr.ro.

TRUPUL LUI VIOREL LIS VA FI INCINERAT! IMAGINI DE COȘMAR! OANA ȘI-A SMULS PĂRUL DE DURERE (GALERIE FOTO)

„Legea pensiilor trebuie să intre în vigoare, cu toate majorările, de la 1 ianuarie 2019, nu trebuie să aşteptăm până în anul 2021! Trebuie să fim corecţi cu cei peste 5 milioane de pensionari şi să beneficieze de măriri cât mai curând posibil. Dacă sunt bani la buget, de ce trebuie să aşteptăm până în 2021? Tocmai de aceea, colegii deputaţi din PRO România au depus un amendament pentru ca toate majorările prevăzute de lege să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019”, declară Meiroşu, liderul PRO România Brăila.

OANA ROMAN, PE FELIE CU CĂTĂLIN BOTEZATU! NU SE MAI ASCUND! IMAGINILE I-AU DAT DE GOL (FOTO)

„Cetăţenii au nevoie de majorări în prezent, pentru că acum sunt creşteri de preţuri. Deja se vorbeşte despre o creştere cu 30% la produsele de bază în decembrie 2018, comparativ cu anul trecut! În cazul în care Guvernul Dăncilă-Dragnea nu face tot posibilul pentru ca toate majorările promise de legea pensiilor să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019, există un singur motiv: nu sunt bani! Aşadar, legea pensiilor este o MINCIUNĂ, praf în ochii pensionarilor!”, a mai spus deputatul Pro România.

INCENDIAR! IULIA VÂNTUR, DEZMĂȚ TOTAL ÎN PĂDURE! SALMAN KHAN A PRINS-O ÎN FAPT! NEBUNIE ÎN INDIA

Partidul Pro România propune, însă, o soluţie de rezolvare a situaţiei: suspendarea pentru un an a subvenţiei primite de partide şi utilizarea fondurilor pentru plata pensiilor.

„PSD a primit doar în luna septembrie 35 de milioane de lei, iar PNL – 16 milioane. Suma totală pentru 2018 plătită partidelor este de 190 de milioane de lei. Nu mai puţin de 300.000 de pensii minime ar fi putut fi acordate din această sumă”, a adăugat Emilia Meiroşu.

„Dacă sunt bani, majorările să fie aplicate de la 1 ianuarie 2019. Dacă nu sunt bani, să nu mai fie minţiţi pensionării!”, a mai menționat oficialul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul