ALERTĂ METEO: Schimbare BRUSCĂ a vremii în România! Care sunt județele vizate!

ALERTĂ METEO: Schimbare BRUSCĂ a vremii în România! Care sunt județele vizate!
Foto: pixabay.com

Marți, meteorologii anunță averse ce vor avea și caracter torențial și vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! RUGĂCIUNI PENTRU CĂTĂLIN BOTEZATU! INIMA A CEDAT LA SPITAL! IMAGINI ȘOCANTE (GALERIE FOTO)

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 – 25 l/mp, iar pe arii restrânse 35 – 40 l/mp.

BOMBĂ MONDENĂ! EA E FIICA SECRETĂ A ANDREEI MARIN! ȘTEFAN BĂNICĂ E ÎN STARE DE ȘOC! ABIA ACUM S-A AFLAT (GALERIE FOTO)

Potrivit ANM, indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, îndeosebi în regiunile estice și sud-estice, iar marți, pe arii relativ extinse în zonele de câmpie și de podiș.

ȘOC LA PRO TV! FANII LUI CABRAL SUNT ÎN LACRIMI! „S-A SINUCIS CU O STICLĂ!” IMAGINI GREU DE PRIVIT (GALERIE FOTO)

Totodată, ANM a emis o avertizare meteo de tip cod portocaliu, care semnalează instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate, până la ora 23.

În Capitală, vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, iar din a doua parte a zilei gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere, scrie a1.ro. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin accentuarea înnorărilor și perioade în care se vor semnala averse, posibil torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină.. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră