Ministrul Sănătății: Sorina a fost smulsă într-un mod animalic. Copilul a fost răpit – Asta e părerea mea personală (VIDEO)

Ministrul Sănătății: Sorina a fost smulsă într-un mod animalic. Copilul a fost răpit - Asta e părerea mea personală (VIDEO)

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, consideră că micuța Sorina a fost pur și simplu răpită, atunci când autoritățile au luat-o din casa asistentului maternal care a îngrijit-o până la vârsta de opt ani. Ministrul Sănătății a mai declarat, pentru B1 TV, că fetița nu ar fi trebuit luată din mediul în care s-a obișnuit fără o discuție prealabilă cu psihologul. Pintea a insistat că ar trebui să ne pese de ce e în sufletul acestui copil mai mult decât dacă au fost respectate procedurile.

Întrebată ce a șocat-o cel mai mult, Sorina Pintea a răspuns: ”imaginile, modul în care acest copil a fost smuls și apoi discuțiile din spațiul public legate de justiție, dacă a fost bine sau nu, dar nimeni nu s-a întrebat ce face copilul, ce-i în sufletul lui. Atenția trebuie focusată pe copil. Pe mine mă interesează sufletul acelui copil și modul în care acest copil a fost smuls este animalic. Nu cred că trebuie să caracterizeze poporul nostru”.

DOLIU ÎN LUMEA MUZICII! S-A STINS DIN VIAȚĂ LA DOAR 49 DE ANI! MAREA STEA A PLECAT LA CERURI (FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! VIOREL LIS E GATA! OANA A PREGĂTIT POMANA! IMAGINI SFÂȘIETOARE

”Copilul a fost răpit, asta e foarte clar. Copilul a spus ”nu!”. Asta e părerea mea persoanlă: copilul a fost răpit, luat pur și simplu. El nu trebuie să fie luat înainte să fie consiliat de psihologi. Cred că e un lucru evident acesta. Nu sunt medic, dar sunt mamă, am și un nepoțel. Așa ceva nu trebuie să i se întâmple niciunui copil.

Acum ni se arată imagini cu un copil fericit. Are cineva senzația că el a uitat acele momente? Nici vorbă! Îl vor marca toată viața!”, a mai declarat Sorina Pintea, pentru B1 TV.

INCENDIAR! IULIA VÂNTUR, DEZMĂȚ TOTAL ÎN PĂDURE! SALMAN KHAN A PRINS-O ÎN FAPT! NEBUNIE ÎN INDIA

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră