E DOLIU! A avut parte de o MOARTE GROAZNICĂ! Lumea este încă în stare de ȘOC…

E DOLIU! A avut parte de o MOARTE GROAZNICĂ! Lumea este încă în stare de ȘOC...

Un angajat al unei firme de salubritate din județul Arad a murit, luni, după ce a căzut de pe scara din spatele autoutilitarei, iar vehiculul a trecut peste el, potrivit Agerpres.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! BABA VANGA A ROMÂNILOR ANUNȚĂ DEZASTRU! MARELE CUTREMUR VINE DE PAȘTE (GALERIE FOTO)

Accidentul de muncă a avut loc în localitatea Sânleani, iar cazul este cercetat acum de către polițiști și inspectori de muncă.

INCENDIAR! VIOREL LIS ȘI-A ÎNȘELAT NEVASTA CU O TINERICĂ! OANA I-A PRINS ÎN FAPT! IMAGINI BOMBĂ CU ESCAPADA AMOROASĂ DIN PARIS

Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad, a explicat că un angajat stătea pe scara din spate a vehiculului, de unde cobora pentru a lua şi a goli containerele de pe stradă.

FĂRĂ PRECEDENT: AU GĂSIT-O MOARTĂ PE JOS. ESTE VORBA DESPRE O CELEBRITATE DIN LUMEA MODEI! IMAGINI DE COȘMAR

„Bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scară, iar vehiculul, care se afla în mişcare în acel moment, a trecut peste el”, a declarat Claudia Iuga.

Victima (30 de ani) a decedat pe loc din cauza rănilor suferite.

Acestea fiind spuse, polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă, iar la faţa locului s-a deplasat şi o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, care va urmează să stabilească dacă au fost respectate normele de securitate în muncă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră