Trump a impus noi sancțiuni dure Teheranului: Nu putem lăsa Iranul să aibă arme nucleare. Niciodată!

Trump a impus noi sancțiuni dure Teheranului: Nu putem lăsa Iranul să aibă arme nucleare. Niciodată!
foto: Hepta.ro / Abaca Press / Pool/ABACA

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat un ordin executiv ce impune noi sancțiuni dure Iranului. Tensiunile dintre Washington și Teheran au escaladat din nou, săptămâna trecută, după ce Gardienii Revoluției Islamice au anunțat că au doborât o dronă americană.

SCANDAL LA PALAT! MEGHAN MARKLE, PRINSĂ ÎN FAPT! SHOW EROTIC CU SEXY-GRAVIDELLA! S-A VĂZUT CE NU TREBUIA (GALERIE FOTO)

Ordinul neagă liderului suprem iranian Ali Khamenei, dar și altor oficiali iranieni acces la mai multe instrumente financiare. Trump a precizat că măsura este necesară pentru ca Iranul să nu aibă acces la arme nucleare.

ȘOC MONDEN! BIANCA DRĂGUȘANU A FOST BĂTUTĂ CRUNT! BLONDINA E UMPLUTĂ DE VÂNĂTĂI! IMAGINI DE COȘMAR (GALERIE FOTO)

”Vom continua să creștem presiunea pe Teheran. Iranul nu trebuie să aibă niciodată arme nucleare”, a declarat liderul de la Casa Albă, citat de The Independent.

”Noi nu căutăm să ajungem într-un conflict cu Iranul sau cu vreo altă țară. Tot ce vă pot spune e că nu putem să lăsăm Iranul să aibă arme nucleare. Cred că noi am demonstrat până acum multă cumpătare și reținere, dar asta nu înseamnă că le vom arăta și pe viitor, dar am simțit că trebuie să acordăm o șansă. Cred că Iranul are un viitor fenomenal”, a insistat Trump.

ULUITOR! CLARVĂZĂTOAREA DIN CARPAȚI ANUNȚĂ DECESUL! DIN NEFERICIRE, MARIA GHIORGHIU A VĂZUT ASTA! VEZI AICI CINE ESTE ROMÂNUL CARE NE PĂRĂSEȘTE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`