Revoltă în coaliție, după ce Tăriceanu a anunțat că PSD și ALDE îl vor susține pe Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR

Revoltă în coaliție, după ce Tăriceanu a anunțat că PSD și ALDE îl vor susține pe Isărescu pentru un nou mandat în fruntea BNR
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

După luni în șir în care coaliția majoritară s-a lansat în atacuri dure la adresa lui Mugur Isărescu, luni, Călin Popescu Tăriceanu a anunțat brusc că PSD-ALDE va propune și va vota reînnoirea mandatului acestuia la șefia BNR. Anunțul i-a supărat pe senatorii social-democrați, care s-au revoltat în timpul ședinței pe care au avut-o luni.

Cel mai vocal a fost Șerban Nicolae, susțin sursele HotNews.

Și senatorul ALDE Daniel Zamfir se declară împotriva deciziei coaliției.

DOLIU ÎN MUZICA POPULARĂ! REGRETE ETERNE PENTRU IONUȚ DOLĂNESCU! IMAGINI ȘOCANTE DE LA CIMITIR (GALERIE FOTO)

„Într-un moment nu tocmai ușor pentru Guvern, încolțit din toate părțile, Ayatollah-ului îi reușește din nou. Manipularea de a pune în cârca guvernului inflația a reușit și ea, deși este răspunderea BNR. (…) Eu vă asigur că rămân același: voi vota împotriva lui Isărescu și sper sa fie mulți parlamentari care să facă la fel”, a scris Zamfir, pe Facebook.

BLESTEMUL ILEANEI CIUCULETE FACE RAVAGII! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MAREI CÂNTĂREȚEI FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE

Nici deputații nu au primit cu entuziasm anunțul privind șefia BNR. Câțiva au spus că nu vor susține la vot propunerea. Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat public că nu va vota pentru menţinerea lui Mugur Isărescu în funcţia de guvernator al Băncii Naţionale.

Președintele Camerei Deputaților, social-democratul Marcel Ciolacu, a recunoscut că există nemulțumiri, dar el personal îl va susține pe Isărescu.

INCENDIAR! MICHAEL SCHUMACHER, ÎN CARNE ȘI OASE PE STRADĂ! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE! IMAGINILE FAC ÎNCONJURUL PLANETEI (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră