SRI suspecteză că hackerii care au atacat spitalele din România ar fi de origine chineză: „Au fost luate în calcul orele la care aceștia au fost activi și indiciile lăsate în mesajele de răscumpărare”

SRI suspecteză că hackerii care au atacat spitalele din România ar fi de origine chineză: Au fost luate în calcul orele la care aceștia au fost activi și indiciile lăsate în mesajele de răscumpărare
Foto: Facebook/ SRI

Serviciul Român de Informații (SRI) a anunțat, vineri, că atacurile cibernetice asupra spitalelor din România ar proveni din China.

„In legatura cu atacurile ciberbetice de la spitale, Centrul National Cyberint suspecteaza ca atacatorii sunt de origine chineza. Au fost luate in calcul orele la care hackerii chinezi au fost activi si indiciile lasate in mesajele de rascumparare”, transmite SRI.

DRAMĂ TOTALĂ LA PRO TV! LACRIMI PENTRU FLORIN BUSUIOC! S-A ÎNTÂMPLAT PE MASA DE OPERAȚIE! IMAGINI GREU DE PRIVIT(GALERIE FOTO)

Amintim că un atac cibernetic a lovit mai multe spitale din România joi, hackerii reuşind să fure datele a mii de pacienți. Cea mai gravă situație este cea de la spitalul Victor Babeș din București. (DetaliiAICI)

Ministrul Sănătății,Sorina Pintea, a confirmat pentruB1.rocăs-au plătit 10.000 de euro unor hackeri pentru ca Spitalul Municipal din Sighetu Marmației să recupereze datele furate în urma unui atac cibernetic. (DETALII AICI)

INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A POZAT GOALĂ ÎN DORMITOR! IMAGINI NECENZURATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`