Costume și accesorii elegante 2019 – Acestea sunt esențiale pentru a da un aspect elegant bărbatului!

Costume și accesorii elegante 2019 – Acestea sunt esențiale pentru a da un aspect elegant bărbatului!

Bine ați venit în lumea costumelor pentru bărbați și a accesoriilor elegante, care sunt în tendințele modei în acest an! Pentru a avea un aspect elegant, un bărbat trebuie să aibă o ținută plină de rafinament, modernă, selectă și perfect accesorizată. Pentru un bărbat, aspectul masculin, încrezător este la fel de important ca și eleganța costumului pe care îl poartă la diferite evenimente – nuntă, botez, petrecere sau altă ocazie deosebită.

În acest an, designerii au creat colecții foarte frumoase de costume de ocazie pentru bărbați, care întruchipează eleganța și care combină clasicul cu tendințele actuale. Sunt mulți designeri de modă de succes, care și-au demonstrat talentul de-a lungul anilor. Fiecare brand se remarcă printr-un stil inconfundabil, prin calitate și eleganță.

Stilul unui bărbat arată personalitatea sa oriunde merge, indiferent că este vorba de locul de muncă sau de un eveniment. Sfatul designerilor este ca fiecare bărbat să se îmbrace cu haine care reflectă ceea ce sunt ei cu adevărat, dar mereu cu haine de calitate. De exemplu costumul casual sau costumul business necesită o atitudine potrivită, aceste ținute sunt pentru bărbații care au anumite job-uri, care sunt oameni de afaceri sau care fac muncă de birou. În ceea ce privește stilul casual pentru afaceri este oarecum incert în anumite privințe, această îmbrăcăminte depinde de tipul de oameni care vin la întâlniri și evenimente. După cum se știe deja, costumul casual este mai puțin formal ca ținuta business. Dacă este un job în marketing sau în vânzări, bărbații se pot îmbrăca în același stil cu ceilalți, pot avea mai multă libertate în alegerea modelelor și a gamei de culori.

Pentru mulți bărbați este important să fie foarte eleganți, de aceea urmăresc cele mai recente tendințe și oferte la îmbrăcăminte, la cele mai renumite case de modă. Designerii au colecții spectaculoase, care sunt o sursă de inspirație pentru bărbați în alegerea ținutei vestimentare.

În acest an designerii au renunțat să pună în prim plan costumele clasice, din materiale în culori întunecate, în locul unei abordări mai naturale și mai colorate. Cum este și de așteptat, datorită Internetului, a Instagramului și a altor rețele de socializare, oamenii sunt legați de anumite brand-uri, și asta nu doar din cauza produselor lor, cât mai ales a reclamelor, a promovării acerbe. Oamenii vor să vadă fotografii frumoase, vor să audă povești frumoase despre hainele create de designeri.

În ultima perioadă, moda bărbaților a trecut printr-o schimbare majoră. Majoritatea designerilor consideră că îmbrăcămintea sport poate fi elegantă și de aceea au apărut colecții astfel realizate, care sunt impresionante. Scopul designerilor este de a-i pune pe bărbați în valoare, prin vestimentație elegantă.

Principalele tendințe la costume pentru bărbați în anul 2019, care sunt oferite de cei mai renumiți designeri de modă, sunt:

  • Costumele albe și negre cu broderii aurii create de Dolce&Gabbana
  • În lunile de vară sunt la modă costumele albe sau în nuanțe de culori pastelate, din țesături naturale
  • Se poartă costumele în nuanțe mai întunecate de violet
  • Cele mai apreciate costume business sunt cele în dungi verticale sau în carouri
  • Pentru stilul casual sunt recomandate costumele din materiale cu dungi orizontale
  • Costumele din cașmir în nuanțe de culori neutre sunt foarte frumoase
  • La anumite brand-uri apar costumele în nuanțe de culori mai deosebite – roșu burgund, purpuriu, albastru ca cerneala
  • Costumele din mătase marca Boglioli au o croială simplă, confortabilă
  • În acest an îmbrăcămintea mirelui poate fi reprezentată de un costum de ceremonie albastru cu cravată galben-muștar
  • Costumele în carouri, costumele în dungi, costumele în nuanțe de gri, în stil italian sunt foarte elegante și în trend
  • Costumele din materiale cu motive geometrice sau cu motive florale, cu texturi speciale, din piele, mătase și broderii apar în colecțiile creatorilor de modă
  • Din tendințe nu lipsesc costumele clasice, costumele formale din trei piese foarte elegante
  • Costumul Tuxedo este în topul preferințelor designerilor în acest an. Cu acest costum orice bărbat va fi în centrul atenției la orice eveniment.

Bărbații care caută costume de ocazie, casual sau de ceremonie în tendințele actuale ale modei, pot vedea colecția de costume Grazie Filipeti care include o gamă variată de modele și culori.

Aceste costume sunt create de brandul românesc Grazie Filipeti, cunoscut în industria articolelor vestimentare de lux pentru bărbați, care sunt apreciate pentru țesăturile de bună calitate utilizate pentru realizarea lor.

Costumele realizate la comandă sunt făcute după un tipar standard românesc, sunt de calitate premium, sub prețul pieței. Accesoriile folosite sunt de asemenea marca Grazie Filipeti, se asortează perfect la costume, sunt de calitate excepțională indiferent că este vorba despre: cravate clasice din mătase uni sau cu imprimeu, cravate slim din mătase, curele din piele, batiste de buzunar din mătase, butoni inoxidabili de ceremonie (din zirconiu, rodiu, sidef, Swarovski), eșarfe, pinuri sacou, papioane din mătase, eșarfe Ascot foarte elegante care prin felul cum sunt legate în jurul gâtului sugerează o neglijență studiată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră