INCENDIU de proporții în Giurgiu! 12 persoane au fost evacuate, 5 fiind transportați de urgență la spital

INCENDIU de proporții în Giurgiu! 12 persoane au fost evacuate, 5 fiind transportați de urgență la spital
Foto: Pixabay

Zece adulţi şi doi copii au fost evacuaţi luni dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu în urma izbucnirii unui incendiu de la o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată într-un apartament, patru adulţi şi un copil suferind intoxicaţii cu monoxid de carbon.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Două autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă de intervenţie la înălţime, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, patru ambulanţe de la SAJ Giurgiu, 20 de subofiţeri şi un ofiţer de la Detaşamentul Giurgiu al ISU Giurgiu au acţionat luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Giurgiu. Echipajele ajunse la faţa locului au acţionat pentru evacuarea mai multor locatari deoarece incendiul s-a manifestat cu degajare masivă de fum”, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

El spune că au fost evacuate 12 persoane, dintre care zece adulţi şi doi copii.

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Dintre aceştia, din nefericire, au avut nevoie de îngrijiri medicale patru adulţi şi un copil care au suferit intoxicaţii cu monoxid de carbon, o bătrână şi un copil fiind transportaţi la spital.

De asemena, purtătorul de cuvânt mai spune că, din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată nesupravegheată în apartament.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul