Doi constănțeni sunt cercetați penal după ce au capturat ILEGAL 200 de kg de calcan

Doi constănțeni sunt cercetați penal după ce au capturat ILEGAL 200 de kg de calcan
Foto: Pixabay

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Golful Mamaia doi cetăţeni români care transportau la bordul a două ambarcaţiuni cantitatea totală de 218 kg peşte din specia calcan, fără a deţine documente legale, informează un comunicat de presă transmis luni de Garda de Coastă, potrivit stiripesurse.

PROFEȚIA ANULUI: CARMEN HARRA DEZVĂLUIE CINE VA FI VIITORUL PREȘEDINTE AL ȚĂRII! NIMENI NU S-AR FI GÂNDIT LA… (GALERIE FOTO)

Poliţiştii Gărzii de Coastăsub coordonarea unui procuror, au identificat, în zona digului de sud a staţiunii Mamaia, două ambarcaţiuni care se întorceau de pe mare, în urma verificărilor fiind descoperite aproximativ 218 kilograme de calcan, în stare proaspătă, pe care P.V. şi M.P, în vârstă de 43 şi 39 de ani, din judeţul Constanţa, urmau să îl comercializeze fără autorizaţie.

BOMBĂ MONDENĂ! ‘CARMEN ȘERBAN A MURIT’! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

„Poliţiştii de frontieră şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură au stabilit că activitatea de pescuit şi cantitatea de peşte nu au fost raportate, conform legislaţiei în vigoare, iar una dintre ambarcaţiuni nu deţinea licenţă pentru pescuitul comercial al calcanului, fiind începută urmărirea penală pentru pescuit fără licenţă şi neraportarea capturilor de calcan”, se arată în comunicatul de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul