PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! Patrulă școlară în Sectorul 4, pentru siguranța elevilor, inaugurată de primarul Daniel Florea (FOTO)

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA! Patrulă școlară în Sectorul 4, pentru siguranța elevilor, inaugurată de primarul Daniel Florea (FOTO)

Fără acte de violenţă în curtea şcolilor, fără incidenţe majore în timpul orelor de curs şi zero accidente rutiere în preajma unităţilor de învăţământ din Sectorul 4 al Capitalei. De toate acestea s-au bucurat cei 38.590 de copii care învaţă la şcolile, liceele şi grădiniţele din acest sector în anul şcolar 2018- 2019.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Patrula școlarã care funcționeazã de un an de zile în sectorul 4, singura structurã de pazã și protecție din România, dedicatã siguranței elevilor, activeazã în perimetrul celor 41 de unitãți de învãțãmânt din acest sector începând cu luna septembrie a anului trecut, ca urmare a unui proiect în premierã, implementat de cãtre Primãria sectorului 4 si Politia Locala.

Edilul Daniel Bãluțã s-a ocupãat și de siguranța pe drumurile publice ale sectorului 4 care a înființat și Patrula Stradalã, o structurã nouã care vizeazã șoferii certati cu legea.

Numai în ultimele 4 luni, agentii au aplicat 705 avertismente si 403 sanctiuni contraventionale in valoare de 117.635 lei soferilor care au incalcat normele rutiere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`