Marea Britanie: Casele de pariuri au suspendat prognosticurile privind ieșirea Greciei din zona euro

Marea Britanie: Casele de pariuri au suspendat prognosticurile privind ieșirea Greciei din zona euro
Casele de pariuri britanice au suspendat pariurile privind reîntoarcerea Greciei la drahmă. Acest lucru se datorează numărului foarte mare de pariuri înregistrate. Grecia a devenit recent favorită ca prima țar

Casele de pariuri britanice au suspendat pariurile privind reîntoarcerea Greciei la drahmă. Acest lucru se datorează numărului foarte mare de pariuri înregistrate.

Grecia a devenit recent favorită ca prima țară ce va părăsi zona Euro. În ultimul timp, este chiar singura pe care oamenii vor să parieze, a declarat un purtător de cuvânt al William Hill, cea mai mare casă de pariuri din Marea Britanie. În această situație, este mult prea riscant pentru ei să mai accepte pariuri. Se pare, însă, că după ce situația se va stabiliza în Grecia, William Hill va reîncepe jocul.

O altă mare casă de pariuri britanică, Ladbrokes, a suspendat și ea pariurile legate de Grecia. Totuși, le acceptă în legătură cu Euro. Cotația este de 5 la 6 că moneda unică va înceta să existe până la finele anului 2015 și 4 la 1 că cel puțin două alte state vor ieși din zona Euro, conform Reuters.
 
William Hill a închis, însă, pariurile și pe această temă. Ultimele șanse aici erau de 4 la 6 pentru dispariția Euro până în 2015, 11 la 10 împotrivă.

De asemenea, Labrokes acceptă pariuri că bursa greacă va pierde mai mult de 25% din valoarea sa într-o singură zi până la finele lui 2012 și că Euro va înceta să existe înainte de terminarea anului. Cei care ar pune bani pe aceasta ar câștiga de 33 de ori mai mult decăt au pariat.

Incapacitatea conducătorilor greci de a forma un guvern a readus în discuție posibilitatea de a forța Grecia să părăsească zona Euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`