PANICĂ printre toți șoferii români, MAȘINILE DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: În ce orașe deja NU mai poți circula!

PANICĂ printre toți șoferii români, MAȘINILE DIESEL sunt INTERZISE OFICIAL: În ce orașe deja NU mai poți circula!

Elzbieta Bienkowska, comisarul european pentru piaţă internă şi industrie, a declarat că țări precum România, Polonia și Slovacia ar trebui să crească numărul recall-urilor auto la mașinile care au emisii extrem de mari de NOx.

Comisarul a mai spus că, în opinia sa, mașinile diesel vor dispărea de pe străzi în câțiva ani.

MIHAI CONSTANTINESCU, DECONECTAT DE LA APARATE! ANASTASIA LAZARIUC A FĂCUT ANUNȚUL (GALERIE FOTO)

”S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred că în câţiva ani acestea vor dispărea complet. Este o tehnologie care aparţine trecutului. Oamenii au realizat că nu vom avea niciodată maşini diesel complet curate, fără emisii de oxid de azot”, a afirmat Elzbieta Bienkowska.

S-A TERMINAT! IULIA VÂNTUR, ÎN LACRIMI! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT SALMAN KHAN! FANII S-AU FRECAT LA OCHI CÂND AU VĂZUT IMAGINILE

Declarația vine în contextul în care câteva orașe importante din Europa au anunțat deja că vor interzice circulația autovehiculelor pe motorină. Spre exemplu, Roma a anunţat deja că introduce o regulă de interzicere a circulației acestor mașini din 2024, iar în anul următor se va aplica o măsură similară şi în Madrid şi Atena.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! IRINA LOGHIN, DE URGENȚĂ LA SPITAL! DIAGNOSTICUL ESTE ACCIDENT VASCULAR! IMAGINI DRAMATICE (GALERIE FOTO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`