Rareș Bogdan: De ce trebuie să ne preocupe de doi ani și jumătate mai mult drepturile infractorilor decât drepturile oamenilor cinstiți? (VIDEO)

Rareș Bogdan: De ce trebuie să ne preocupe de doi ani și jumătate mai mult drepturile infractorilor decât drepturile oamenilor cinstiți? (VIDEO)
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat joi, în cadrul emisiunii „Dosar de politician” că, de doi ani și jumătate, coaliția de la guvernare este mai preocupată de drepturile ”infractorilor decât de drepturile oamenilor cinstiți”.

În acest context, candidatul PNL a amintit de legea recursului compensatoriu prin care au fost elibareți înainte de termet mii de condamnați.

”De doi ani și jumătate, cei din PSD și aliații lor din ALDE, susținuți de UDMR, vorbesc despre condițiile din închisori. Pe lângă că nu au făcut absolut nimic pentru asta, consider o obrăznicie să vorbești despre condițiile din închisori și să nu vorbești de condițiile din spitale, de cele 2.600 de școli cu toalete în curte, de cei 1.800 de morți pe șoselele din România, de lipsa infrastructurii în jurul Capitalei, fiind singura capitală europeană fără centură ocolitoare. De asemenea, o chestiune extrem de gravă din perspectiva mea, încercându-se să se folosească această supraaglomerare a închisorilor, au eliberat 16.300 de infractori pe recurs compensatoriu, înainte de termen.

De ce trebuie să ne preocupe de doi ani și jumătate mai mult drepturile infractorilor decât drepturile oamenilor cinstiți?”, a declarat Rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`