Rareș Bogdan: Români, nu vă irosiți votul dacă vreți ca PSD să fie oprit de la acapararea totală a României (VIDEO)

Rareș Bogdan: Români, nu vă irosiți votul dacă vreți ca PSD să fie oprit de la acapararea totală a României (VIDEO)
Foto: Rareș Bogdan / Facebook

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la alegeriel europarlamentare, a lansat un apel la adresa românilor, să meargă la vot pe 26 mai.

În discursul său susținut, miercuri, la mitingul electoral de la Reșița, Rareș Bogdan a eclarat că PNL este singura forță politică ce poate învinge PSD-ul în alegeri.

”Cei care iubiți România, puteți spune «stop» guvernării toxice PSD-ALDE-UDMR. Totul ține de noi, România vrea să-i dea jos. (…) Nu mai au nici măcar forța minciunii, se ceartă între ei, nu mai au nici măcar speranța că ating 30%, sunt la pământ. (…)

Îi rog pe toți românii, nu vă irosiți votul dacă vreți ca PSD să fie oprit de la acapararea totală a României”, a declarat rareș Bogdan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită