HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești
Foto: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Recunoaşte că nu eşti încă pe deplin matur din punct de vedere afectiv, că fiecare nouă lecţie de viaţă legată de iubire, devotament, dăruire mai pune o cărămidă la cel care devii.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Toată viaţa e o continuă şcoală şi intri mereu la alte şi alte cursuri, dar ceea ce ţi se predă azi ţine de suflet, de ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Ai sentimentul că ţi se pregăteşte ceva, se coace ceva şi tu nu poţi face altceva decât să aştepţi să culegi roadele acestui proces.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Totul va fi perfect, la momentul recoltei, dar nu trebuie să stai pasiv să se coacă fructele în copac, ci să întreţii recolta, să uzi copacii, să îngrijeşti planta.

HOROSCOPUL ZILEI DE SÂMBĂTĂ 18 MAI 2019 pentru Zodia Pești – Roadele sunt pentru tine, dar munca de îngrijire a grădinii te priveşte!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`