Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu: Banii pensionarilor se vor restitui în marja spațiului fiscal negociat cu FMI

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu: Banii pensionarilor se vor restitui în marja spațiului fiscal negociat cu FMI
Foto: politicalocala.ro

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat, marți, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că nu se pot respecta declarațiile anterioare ale, pe vremea aceea, Opoziției, aceasta susținând atunci că pensionarii îți vor recupera banii până la sfârșitul anului.

Aceasta a precizat că în momentul declarațiilor nu se știa spațiul fiscal aflat la dispoziția autorităților.

Trebuie să ne încadrăm în spațiul fiscal negociat cu FMI. Acest spațiu fiscal l-am negociat în aceste două zile înainte de învestirea Guvernului. Guvernul nu ne-a comunicat când am făcut declarații care este marja de spațiu fiscal în care ne putem încadra„, a spus Câmpeanu.

Ministrul a adăugat că fostul Guvern nu doar că nu a comunicat datele fiscale, ci a susținut că există destui bani la buget pentru toate măsurile necesare, astfel derutând Opoziția de atunci.

Mai mult, au declarat că există foarte mulți bani, erau miliarde de euro, din care putem să dăm și restituirea salariilor și avem toate elementele pentru a guverna bine. Ei bine, acestea sunt condițiile actuale și vom face ce am promis în măsura acestui spațiu fiscal pe care l-am negociat„, a încheiat Mariana Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu: Guvernul trebuie să se încadreze în spațiul fiscal convenit cu FMI

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`