HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 15 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 15 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn
Sursa: Pixabay

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 15 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn – Scoate din mintea ta acel ghimpe de gândire negativă care chiar nu are ce căuta acolo!

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 15 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn – Nu eşti tu genul care se lasă copleşit de temeri, de bârfe, de presimţiri ciudate, ci dimpotrivă, tu eşti capabil să extragi din ele tot ce îţi este mai folositor pentru a trece peste toate cu lecţia învăţată şi cu soluţii concrete gata de utilizat în avantajul propriu.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 15 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn – Ai rolul de a-i ridica şi pe alţii înapoi la lumină, pentru că prezenţa ta inspiră încredere, securitate emoţională, de parcă, într-o lume gri – ba chiar o lume neagră pentru unii – tu poţi fi luminiţa albă care îi cheamă spre echilibru şi speranţă.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 15 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn – Foloseşte toate instrumentele pozitive de care dispui, pentru a-ţi face ţie o minune, dar pentru a o dărui şi altuia!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:03 - Doi pensionari români, opriți pe Aeroportul din Munchen. Ce aveau asupra lor
22:45 - Departamentul de Stat american: Israelul a informat SUA că desfășoară „în prezent” operațiuni terestre „limitate” în Liban împotriva Hezbollah
22:30 - Incident bizar în Cluj. O mașină de lux a luat-o la vale pe o stradă
22:23 - Ciolacu: Pregătim programe strategice pentru dezvoltarea economiei. Marea industrie – 1 miliard de euro. Putem deveni hub tehnologic şi industrial, readucând la viaţă marile uzine de metalurgie, siderurgie şi petrochimie (VIDEO)
22:03 - Ionuț Moșteanu, despre așa-zisul ciclon Ashley: A fost o bâlbâială majoră a autorităților, zilele acestea. Au speriat pe toată lumea. Au încercat să pară mult mai preocupați decât era cazul (VIDEO)
21:59 - Un român și-a construit buncăr de 35.000 de euro. Ce are în interior (VIDEO)
21:49 - Care este una dintre cele mai căutate meserii de către companiile din România. Aproape de 5 ori mai puțini absolvenți în domeniu decât oferte de joburi
21:45 - Diagnosticul primit de Anca Țurcașiu. Ce i-au spus medicii: „M-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala, că nu există remediu”
21:33 - Ciolacu: Propun să construim o ţară în care, când pleacă în deplasări externe, preşedintele să caute nu avioane de lux, ci aeronave încăpătoare pentru delegații economice puternice (VIDEO)
21:29 - Studenții se întorc la facultate. Cât costă un loc într-un cămin renovat