Rareș Bogdan: Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! România mai este astăzi pe orbita europeană datorită președintelui Iohannis (VIDEO)

Rareș Bogdan: Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică! România mai este astăzi pe orbita europeană datorită președintelui Iohannis (VIDEO)
Foto: facebook.com/pnl.ro

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a declarat sâmbătă, al mitingul de la Iași că România a rămas în Europa datorită liberalilor şi preşedintelui Klaus Iohannis.

În acest context, Bogdan a lansat un atac la adresa PSD pe care i-au acuzat că nu au făcut decât să „scoată infractorii de la pușcărie”.

”Să vă fie frică PSD-iștilor, Moldova se ridică!
De doi ani și jumătate Liviu Dragnea și gașca sa îi umilesc pe români, vor să ne scoată din Europa, îl atacă pe președintele Klaus Iohannis.

L-au atacat pe Klaus Iohannis spunându-i că nu este român. Infractorule, Klaus Iohannis este mai român ca tine și ca gașca ta care va ajunge, mai devreme sau mai târziu, la pușcărie.

România mai este astăzi pe orbita europeană datorită președintelui României care i-a oprit, datorită PNL care a făcut sesizările la CCR sau la Comisia de la Veneția.

Nu au făcut decât un lucru. Să-i elibereze pe infractori, în doi ani și jumătate au eliberate 16.300 de infractori. Oare de ce? Poate pentru că s-au gândit că nu au loc la pușcărie.

România nu poate să fie preocupată de infractori mai mult decât de pensionari, de oamenii din spitale, de copiii sau adulții cu dizabilități, de copiii acestei țări și de familiile României. Nu se poate să vedem, cum de doi ani și jumătate această țară este umilită iar personajele care au ajuns să fie exemple să fie Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Nicolicea, Grapini, Codrin Ștefănescu, Mitralieră. Ăștia sunt cei care reprezintă România? Cu siguranță nu!”, a declarat Rareș Bogdan.

Astfel, candidatul PNL la europarlamentare a făcut apel la români să meargă la vot pe 26 mai.

„Este momentul în care dumneavoastră puteți să redați România oamenilor cinstiți.

Dumneavoastră, pe 26 mai veți elibera România de ciuma roșie.

Suntem în capitala culturală și universitară a Moldovei. Suntem în locul încărcat de istorie, de credință, de cultură, de educație. Acesta este Iașiul, nu cel pe care Liviu Dragnea și ceilalșți vor să-l ofere românilor”, a mai spus Rareș Bogdan, aluzie la mitingul organizat de PSD joi, tot la Iași.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`