Rareș Bogdan, replică pentru Liviu Dragnea: Îl doare rău că m-am salutat cu cordialitate și respect cu Doamna de Fier a Europei

Rareș Bogdan, replică pentru Liviu Dragnea: Îl doare rău că m-am salutat cu cordialitate și respect cu Doamna de Fier a Europei
Foto: facebook.com/Rares.I.Bogdan

Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, îi dă o replică lui Liviu Dragnea care l-a acuzat că este obedient față de Angela Merkel.

„Aţi văzut poza cu Rareş Bogdan care s-a închinat în faţa Angelei Merkel? De la ăştia aşteptăm noi salvarea? De ani de zile aceşti oameni numai asta fac, altceva nu ştiu“, a spus Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Galați.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Rareș Bogdan precizează că nu a făcut decât să se poarte respectuos cu cancelarul Germaniei, mai ales că atât Merkel, cât și liberalii români fac parte din familia popularilor europeni.

În schimb, a scris candidatul PNL la euroalegeri, socialistului european Frans Timmermans, care face parte din aceeași familie politică în care se află și PSD, ”îi e rușine să fie văzut cu Dragnea”

”Dragnea e leu în România, păzit de jandarmi. Când iese din țară umblă cu căciula în mână și cu banii în buzunar, poate-poate îl baga cineva în seamă. Eu fac parte din familia politică a popularilor europeni, la fel cu doamna Merkel. Între liberalii români și doamna Merkel există respect reciproc și există civilizație și bun simț. Dragnea este slugă în fața lui Timmermans, își pune partidul să-l susțină, iar lui Timmermans îi e rușine să fie văzut cu Dragnea. Cine arată mai rău? Eu, care sunt respectuos cu doamna Merkel, chiar galant, ca orice român și european educat, doamna Merkel la rândul domniei sale este respectuoasă cu noi, sau Dragnea, care e umil în fața lui Timmermans, care îl scuipă în cap și nu îl invită nici măcar la întâlnirea socialiștilor din ziua Summit-ului de la Sibiu?

Știu că îi doare rău că m-am salutat cu cordialitate și respect cu Doamna de Fier a Europei. Știu că îi doare rău că am schimbat câteva cuvinte cu distinsa Doamnă Cancelar a Germaniei. Știu că ei nu înțeleg că respectul arătat unei Doamne, în cazul acesta pe nume Angela Merkel, este chiar mai important decât modul de a saluta un prim ministru al unui stat prieten și aliat. Mai știu însă că Dragnea și ai săi sunt disperați și se tem exact de cei care îi pot bate râu în alegeri.

PS Am încercat să explic aici pentru oamenii frumoși, liberi, educați, civilizați și cultivați, care vor înțelege exact ceea ce grobienii, aroganții, impertinenții și bădăranii grupați în mintea și în jurul lui Dragnea nu vor înțelege niciodată”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Rareș Bogdan, replică pentru Liviu Dragnea: Îl doare rău că m-am salutat cu cordialitate și respect cu Doamna de Fier a Europei

Urmăriți B1TV.ro și pe
`