TRAGEDIE în Prahova! S-a sinucis intrând într-un copac. Avea doar 26 de ani…

TRAGEDIE în Prahova! S-a sinucis intrând într-un copac. Avea doar 26 de ani...
Foto: pixabay.com

Un tânăr din Prahova, în vârstă de 26 de ani, a intrat cu mașina într-un copac, pe DJ144, între localitățile Florești și Nedelea, acesta murind pe loc.

DOLIU ÎN MUZICĂ! ADIO, MAESTRE! ARTISTUL IUBIT DE MILIOANE DE FANI A PLECAT LA CERURI (FOTO)

Însă, ceea ce părea a fi un accident de circulație s-a dovedit a fi o sinucidere, pentru că oamenii legii au constatat că acesta ar fi trimis mai multe mesaje apropiaților înainte de a pleca la drum, joi seară.

DRAMĂ TOTALĂ ÎN SHOWBIZ! LACRIMI PENTRU CRISTI BORCEA! TRUPUL A CEDAT! VEȘTI TRISTE DIN ÎNCHISOARE

Bărbatul conducea cu viteză foarte mare. La un moment dat acesta a pierdut controlul volanului, izbindu-se puternic de un copac, potrivit autorităților.

LACRIMI ÎN MUZICA POPULARĂ! IONUȚ DOLĂNESCU A FĂCUT ANUNȚUL! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5 DIMINEAȚA! DA, E VORBA DESPRE MARIA CIOBANU

Însă, anchetatorii studiază ipoteza unei sinucideri, scrie observatorulph.ro.

Momentan nu se știe ce l-a determinat pe șofer să-și încheie socotelile cu viața.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul