O jurnalistă TVR susţine că a fost LOVITĂ de un participant la mitingul PSD

O jurnalistă TVR susţine că a fost LOVITĂ de un participant la mitingul PSD
Sursă foto: Ziarul de Iași

Jurnalista de la TVR Iaşi, Roxana Costaş, susţine că, în timpul mitingului PSD de la Iaşi, de joi, a fost agresată de unul dintre manifestanţi, relatează Agerpres.

Roxana Costaş a indicat, pe scurt,pe pagina ei de Facebook o parte a incidentului.

„Clipul s-a oprit pentru că m-au luat la bătaie susţinătorii lui Dragnea. Atât!”, a scris Roxana Costaş, prezentând şi filmul pe care a reuşit să surprindă inclusiv momentul în care era agresată.

Ulterior, a completat șirul evenimentelor cu o serie de declarații pentru Agerpres. Potrivit ei, incidentul ar fi avut loc în jurul orei 16:40, înainte de buletinul de ştiri, într-un moment în care ieşise în faţa studioului TVR Iaşi.

„Ca orice jurnalist, sunt jurnalist nonstop. Am văzut că vin în număr mare, aşa că am intrat pe live pe pagina de Facebook. M-am apropiat de ei, pe unii i-am întrebat de ce au venit la Iaşi. Un altul s-a îndreptat brusc spre mine şi m-a lovit cu pancarta”, a precizat Roxana Costaş, citată de Agerpres.

„Nici nu am interacţionat cu el. Nu l-am întrebat nimic. Nu am fost rănită. Doar am scăpat telefonul jos. Am avut noroc că în zonă se aflau mai mulţi colegi care au intervenit imediat şi l-au admonestat pe cetăţean”, a adăugat jurnalista.

Joi, la Iaşi, a avut loc un miting organizat de PSD, în timp ce la Sibiu avea loc summit-ul Uniunii Europene.

La miting fost prezent preşedintele PSD, Liviu Dragnea, precum şi mai mulţi membri din conducerea partidului, candidaţi la Parlamentul European, lideri locali şi regionali.

Foto: Jurnalista Roxana Costaş (sursă foto: Facebook / Roxana Costaş)

Postarea jurnalistei Roxana Costaş de pe Facebook

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul