Radu Mazăre, arestat în Madagascar! Fostul edil era împreună cu iubita sa din Constanța. Curtea de Apel București decide dacă cere extrădarea

Radu Mazăre, arestat în Madagascar! Fostul edil era împreună cu iubita sa din Constanța. Curtea de Apel București decide dacă cere extrădarea
Foto: Radu Mazăre (sursă foto: Facebook)

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre a fost prins, miercuri, de autoritățile dinMadagascar și arestat pentru șase zile.

Poliția Română a sesizat Curtea de Apel București, instanța urmând să analizeze dacă sunt întrunite condițiile extrădării. Ulterior, Curtea va informa Ministerul Justiției, care va cere autorităților din Madagascar extrădarea fostului edil.

Surse judiciare au declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că, in momentul in care a fost arestat, Radu Mazăre era impreuna cu iubita lui din Constanta, Mihalache Roxana Valentina.

În luna februarie, Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanța.

De asemenea, pe 3 mai, fostul edil a primit o condamnare la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul „Polaris”. Decizia a fost luată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție și nu este definitivă.

Radu Mazăre este plecat din ţară din decembrie 2017 şi trăieşte înMadagascar, unde şi-a construit din timp un complex de bungalow-uri pe malul Oceanului Indian. Radu Mazăre a cerutazil politic autorităților dinMadagascar.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră