Mariana Câmpeanu: Nu am nicio problemă să aplic o soluție găsită de un vechi ministru, dacă este bună

Mariana Câmpeanu: Nu am nicio problemă să aplic o soluție găsită de un vechi ministru, dacă este bună

Mariana Câmpeanu a declarat, după primirea avizului favorabil pentru portofoliul de conducere de la Ministerul Muncii, că prioritățile immediate ale instituției respective sunt reîntregirea salariilor și returnarea banilor către pensionari.

Două lucruri sunt directe în cea ce privește nivelul veniturilor: reîntregirea salariilor și returnarea banilor către pensionari” a precizat Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu a vorbit și despre celelalte obiective ale ministerului pe care-l va conduce în cazul în care Guvernul  Ponta va primi aviz favorabil.

”Reducerea contribuției sociale nu se poate face decât în corelare cu creșterea salariului minim pe economie. Reîntregirea alocațiilor pentru mame trebuie inclusă în buget pentru că nu este în acest moment (…) Nu am nicio problemă să aplic o soluție găsită de un vechi ministru, dacă este bună” a explicat ministrul propus la Muncă.

Celelalte probleme sunt în programul nostru de guvernare după alegeri” (alegerile din noiembrie n.r.) pentru că bugetul actual este ”construit după o anumită viziune” a mai spus Câmpeanu.

Mariana Câmpeanu, despre obiectivele Ministerului Muncii

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_18899').select();" id="embed_text_18899" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`