Liviu Dragnea: Gheorghe Stan este calificat pentru postul de judecător la CCR. Eu l-am votat (VIDEO)

Liviu Dragnea: Gheorghe Stan este calificat pentru postul de judecător la CCR. Eu l-am votat (VIDEO)
foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, marți, despre propunerile înaintate de social-democrați pentru locurile de judecători de la Curtea Constituțională.

Legat de candidatura fostului vicepreședinte al CSM Cristian Deliorga, Dragnea a spus: „O să vă dau o explicație foarte simplă. A fost singura solicitare primită la grupul PSD. Eu recunosc că am primit mai multe mesaje de la oameni respectabili care mi spuneau să propun alți oameni respectabili sau să susțin alți oameni respectabili. Am discutat cu colegii mei de la grup, le-am spus să analizeze candidaturile care sunt și să ia o decizie. Astea au fost singurele propuneri. Trebuie să îi întrebați. Eu nu am căi neoficiale, căi neoficiale au securiștii. Nu am transmis nimic, nu aveam de ce. Era o chestie publică putea să participe oricine”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Gheorghe Stan este calificat pentru postul de judecător la CCR, Dragnea a răspuns: ”Da, de ce nu ar fi? Eu l-am votat. Dacă țineți minte, nu mi-am permis să jignesc sau să cert nici vreun judecător de la CCR, nici vreun candidat la CCR. Este o instituție pe care trebuie să o respectăm”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`