Anticariat ce cumpara carti vechi si noi cu plata pe loc

Anticariat ce cumpara carti vechi si noi cu plata pe loc

Anticariat-carti.com se ocupa atat cu vanzarea cartilor din diferite domenii cat si cu achizitii de carti vechi si noi pe nise diversificate. Anticariatul ofera servicii persoanelor care, din diferite motive, doresc sa-si vanda cartile, oferindu-le suport pe tot parcursul procesului de vanzare si conditii de plata foarte avantajoase.

Cu o experienta de zece ani in achizitionarea si vanzarea cartilor, personalul anticariatului evalueaza corect valoarea volumelor, in functie de autor, an, editura si starea fizica a cartilor, oferindu-le clientilor cele mai bune preturi atat la vanzare, cat si la cumparare.

Anticariat online ce cumpara carti din diverse domenii

Cartile vandute anticariatului pot face parte din diferite domenii: literatura, religie si alte domenii umaniste, teatru, stiinte exacte, dictionare, cursuri de limbi straine, enciclopedii, carti in limba engleza, carti in limba franceza, carti vechi, carti aparute odata cu diverse ziare. Anticariatul este interesat atat de achizitionarea cartilor vechi, cat si a celor tiparite dupa anul 2000.

Oricine isi poate vinde cartile catre anticariat

Anticariat-carti.com cumpara carti de la categorii diferite de clienti, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, edituri sau tipografii. Intregul proces de vanzare a cartilor este conceput astfel incat sa ofere un grad mare de confort clientilor. Cartile sunt preluate direct de la domiciliul clientilor din Bucuresti sau imprejurimi, iar echipa de achizitie se poate deplasa inclusiv seara dupa ora 19 sau in week-end, astfel incat programul acestora sa nu fie perturbat.

De asemenea, cartile pot fi receptionate la sediul anticariatului, in masura in care clientii isi doresc sa le aduca personal. Nu este nevoie decat de un telefon in prealabil.

Indiferent ca este vorba de o biblioteca intreaga sau de mai putine volume, clientul primeste suma corecta pentru cartile vandute catre anticariat.

Serviciul cumpar carti pentru anticariat este foarte simplu si practic, intrucat nu este nevoie de mai multe intalniri, procesul de evaluare si plata facandu-se pe loc. In functie de numarul si calitatea cartilor, pretul poate fi negociat.

De ce aleg unii oameni sa-si vanda cartile

Pentru un cititor fiecare carte citita are valoare sentimentala, fie ca este vorba despre momentul cumpararii, al primirii sau despre lectura propriu-zisa. Totusi, multi oameni aleg sa-si vanda cartile catre anticariat din motive diverse si este bine sa o faca intr-un mod cat mai avantajos.

De exemplu, in cazul persoanelor care se muta intr-o locuinta cu mai putin spatiu, cedarea cartilor catre un anticariat se dovedeste practic inevitabila. In plus, o biblioteca mare cu carti bune poate aduce un venit considerabil. Exista insa si foarte multe persoane care isi vad cartile pur si simplu pentru ca le-au citit de multe ori si doresc sa achizitioneze unele noi cu care sa-si reimprospateze biblioteca.

O alta situatie este cea a persoanelor care intr-un anumit moment al vietii au nevoie de diferie carti pe care ulterior nu le mai folosesc (cursuri de limbi straine, ghiduri, carti pentru copii, carti tehnice etc.). In loc sa-si ocupe locul in biblioteca inutil cu aceste volume, prefera sa le vanda si sa-si cumpere carti noi, in concordanta cu interesele actuale.

Anticariatul ofera servicii profesioniste clientilor

Persoanele interesate sa vanda carti catre Anticariat-carti.com, au la dispozitie numarul de telefon 0724856599 pentru a afla mai multe informatii. De asemenea, exista si posibilitatea unei solicitari de contactare. Completand formularul de pe site, viitorii clienti pot solicita contactarea de catre un reprezentant al echipei de achizitii in intervalul de timp dorit.

Anticariatul online este cea mai buna solutie a persoanelor care doresc sa vanda o cantitate mica sau mare de carti intr-un mod avantajos si confortabil. Preluarea cartilor se poate face direct de la domiciliul clientului, in intervalul orar preferat de acesta, evaluarea si plata facandu-se pe loc.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:29 - Dan Dungaciu: Maia Sandu are o șansă, în primul rând, bazată pe mobilizarea diasporei. Nu văd niciun candidat care, chiar dacă ar spune-o, i-ar da voturile / Trebuie să regândim aproape radical strategia pentru 2025 (VIDEO)
22:05 - Florin Roman: Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de când îl conduce. Să se apuce să-și caute gradul de absorbție, cu lupa, dacă altfel nu îl găsește
21:43 - Adrian Câciu, după declarațiile liderului PNL: „Ceaușescu s-a reîncarnat! Bolșevismul galben este pe val!” / „În aceeași oală cu Ciucă intră și Nicușor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresistă”
21:23 - Jeremy Clarkson a suferit o operație „extrem de urgentă” la inimă. Regimul „oribil” pe care trebuie să îl țină: „Care e rostul?”
21:00 - Un șofer băut și drogat a mers cu mașina pe trotuar în Constanța
20:39 - O tânără a intrat cu mașina în zidul unei clădiri. Cinci persoane rănite
20:17 - Hezbollah „condamnă cu fermitate agresiunea sionistă” împotriva Iranului și acuză SUA că „poartă responsabilitatea deplină pentru masacrele, tragediile și durerea” provocate de Israel
19:55 - Marcel Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul lui Iohannis, avem trei găuri (VIDEO)
19:34 - România, învinsă categoric de Elveția la Trofeul Carpați. Joc modest al „tricolorelor” în fața unei naționale mult mai slab cotate
19:09 - Două tinere au căzut cu mașina în râu. Cum s-a produs accidentul