Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 29 aprilie – 5 mai 2019. Drumuri și direcții NOI între Saturn retrograd și Luna Nouă în Taur! Tu ce alegi?

Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 29 aprilie – 5 mai 2019. Drumuri și direcții NOI între Saturn retrograd și Luna Nouă în Taur! Tu ce alegi?
Foto: pixabay.com

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 29 aprilie – 5 mai 2019 ; intram in saptamana ce incheie luna aprilie si ne introduce in ultima luna de primavara 2019. ultimele zile de aprilie sunt intense, Saturn cel dur si karmic intra retrograd, asa cum saptamana trecuta s-a intamplat cu Pluto. Pluto este pe cat de mic pe atat de puternic. Avand o miscare lenta, orice schimbare pe traiectul sau se lasa cu evenimente notabile asupra noastra ce au drept scop sa te trezeasca la realitate. Pluto este considerata cea mai intunecata planeta din astrologie.

INCENDIAR! LOREDANA CHIVU S-A DEZBRĂCAT PENTRU UN MANELIST CELEBRU! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR (GALERIE FOTO)

Cand Pluto e retrograd, impulsurile sunt greu de conrolat si secretele pot iesi la lumina!

DISPERARE LA PRO TV! CABRAL E LA PĂMÂNT! A FOST CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Pluto aduce intotdeauna o transformare intr-o forma sau alta. Daca i te opui, Pluto va aduce frica, anxietate si obsesii. Este normal sa ni se para dificil sa ne detasam de trecut asa ca nu fii prea dur cu tine pe durata acestui tranzit. Tine minte ca ceea ce pare a fi un final este intotdeauna un nou inceput. Poate nu vezi inca, dar ai incredere ca Universul lucreaza intotdeauna in avantajul tau.

DRAMĂ ÎN SHOWBIZ! VIOREL LIS E GATA! OANA A PREGĂTIT POMANA! IMAGINI SFÂȘIETOARE

Pe 30 aprilie, Saturn intra in miscare retrograda chiar pe Nodul Lunar Sud in Capricorn. Este timpul sa privim adevarul in fata si sa curatam vechi karme, spre a reincepe proaspeti un nou inceput. Aceasta amplasare trimite o energie grea de datorie din cer. Despre ce e vorba ? Este timpul sa curatam datorii karmice vechi pe care le purtam dupa noi si nu ne reprezinta. Ce te-a ingreunat ? Ce frici ? Ce limitari sau obligatii ? Exista proceduri rigide, traditii, credinte si structuri care nu mai sunt demult folositoare si valabile, deci trebuie date la o parte. E timpul sa darami acele ziduri pe care le-ai construit ca sa te aperi si sa construiesti ceva mai bun cu acele caramizi. Acum nu e vremea sa fugi si sa te refugiezi in iceberg ci sa te schimbi.

Citește continuarea articolului pe SFATULPARINTILOR.RO.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`