Război între clanurile interlope din Clejani: Şapte persoane au ajuns la spital după o bătaie cu bâte, pietre şi sticle (VIDEO)

Război între clanurile interlope din Clejani: Şapte persoane au ajuns la spital după o bătaie cu bâte, pietre şi sticle (VIDEO)
Foto: Facebook

Bătaie cu pietre şi sticle între două clanuri, la Clejani. Mai mulţi romi s-au încăierat după ce un copil a fost lovit de către un adult. Scandalagii i-au atacat până şi pe poliţiştii care veniseră să calmeze spritele. Într-un final, o parte dintre protagonişti au ajuns la spital, în timp ce alţii, la secţie.

Scandalul monstru de la Clejani a pornit după ce un copil a fost agresat de către un adult, chiar în faţa casei în care locuia micuţul. Copilul a mers imediat în casă şi a anunţat familia de cele întâmplate.

Atunci, înarmaţi cu pietre şi sticle, mai mulţi membri ai familiei cu pricina au pornit spre casa agresorului. A urmat o bătaie crâncenă pe uliţele din Clejani. Pietre, sticle şi bâte au zburat dintr-o parte în alta.

Cu greu au putut fi potoliţi scandalagii. Mascaţii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost şi ei loviţi cu pietre.

„Combatanții” s-au lovit între ei, fără menajamente, numarul celor ajunşi la spital dovedind acest lucru. La spitalul din Giurgiu au ajuns, pe rând, 7 dintre protagoniștii conflictului.

Doar un bărbat a fost transferat la un spital din București, fiind într-o stare mai gravă.

Asta în timp ce alţi scandalagii au fost luaţi cu duba de către poliţişti, şi duşi la secţie. Ei s-au ales acum cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă şi deranjarea ordinii şi liniştii publice şi alte violenţe.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`